vineri, 28 ianuarie 2011

Tipuri de curve

Viaţa ar fi foarte simplă dacă nu ar exista decât un singur fel de curvă. Te-ai duce la gară, ţi-ai lua panarama, ai pleca acasă cu ea, tariful ar fi standard, deci ai putea şti, în orice moment, dacă ai bani de o muie sau de alte servicii şi toată lumea ar fi fericită. Dar, de ce să fie simplu, când poate să fie complicat? Zdreanţa trebuie să fie mereu surprinzătoare, într-o permanentă schimbare, la fel ca vremea. Ar trebui să existe, după buletinul meteo de la TV, Buletinul Târfelor. Discuţiile cu eternele babe agasante din tramvaie s-ar putea diversifica... "Cum a fost paraşuta de azi"? "Bunicică, dar cam scumpă"! Cum pot fi paraşutele? Oho, mi-ar trebui vreo zece posturi ca să le descriu. Voi încerca să fiu cât de cât concis...

1. Târfa satului: Este cea mai josnică zdreanţă. Oferă servicii de muie în şură, sex anal în baia birtului comunal, călăreală în Dacia ruginită a bunicului, totul pentru numai trei ţigări şi o "cinzeacă" de răchie. Răchie de căcat, nu Alexandrion! Are între 13 şi 60 de ani, se adresează cam aceleiaşi categorii de vârstă şi, de cele mai multe ori, e ţigancă sau pute ca una. Are pielea neagră, se vopseşte blondă şi legendele spun că-i pute pizda şi că nu se epilează, ceea ce o face destul de respingătoare. Cine ar da trei ţigări ca să-şi bage pula într-o mlaştină?

2. Târfa de periferie: Are şi peşte, deci pare să fi trecut Revoluţia Industrială peste ea. Nu este foarte bătrână, deci are între 13 şi 30 de ani, nu este nici foarte curată, dar, măcar, arată mai omeneşte. O vezi seara sau noaptea prin satele din jurul marilor oraşe, pe şoselele de centură sau în unele cartiere mai sărăcăcioase. În principal, acceptă pulă inferioară lor. Ţigănoii apelează la serviciile unor asemenea târfe, ca să se simtă şi ei oameni. Tarifele sunt mari şi nu acceptă decât bani, pentru că, altfel, le bate peştele de se cacă pe ele. Asta nu ar fi ceva aşa rău, dar nu cred că vrei să fuţi un cur cu cremă.

3. Târfa de bordel. Depinde de bordel dar, în general, cam este cea mai avantajoasă curvă. Este foarte scumpă, că se respectă, are analizele făcute, are pedigree, e vaccinată, deci nu iei ciumă bubonică şi râie de la ea. Nu e ţigancă. În oraşele civilizate, gen Amsterdam sau Brăila, stă afişată în vitrină. În Amsterdam, arată bine. În Brăila, e grasă cât o scroafă, că şi acum mă mir cum de nu cade balconul cu ea. Da, am văzut-o. Nu-mi doresc o a doua experienţă similară. Nu, nu am fost clientul ei.

4. Târfa de lux: Elena Udrea. Mai necesită comentarii?

Irish Rovers - Donald, where's your trousers?

Un comentariu:

  1. Verbul "a lua" la prezent indicativ, persoana a II-a singular se scrie "iei".
    In rest, simpatice curve.

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...