sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Regulamentul Puşcăriei Municipale

Ai omorât pe cineva. Ştiu că ai omorât, că eu te-am instigat la asta. Ai ajuns la bulău şi urmează să ajung şi eu. Normal, trebuie să-mi pregăteşti primirea, că, dacă vine Hristos, toţi luaţi poziţia de drepţi. Pentru mine, totul trebuie să ajungă la nivelul următor. Vreau să văd o pârnaie model când ajung acolo!

1. Puşcăriaşii trebuie să se trezească devreme. Cine se scoală de dimineaţă, departe ajunge, adică apucă să dea cele mai multe ture de celulă cu pula-n cur într-o zi. Va fi premiat în fiecare seară cu o pulă-n cur.
2. Săpunul trebuie păstrat în apă. Alunecă mai uşor.
3. Gardienii nu sunt inamicii tăi. Trebuie să-i respecţi dacă vrei să împartă cu tine provizia de iarbă confiscată.
4. Papă tot din farfurie! E mai uşor săsapi când farfuria nu este unsuroasă şi, dacă ai respectat punctul 3, poate găseşti şi nişte haşiş în fasolea aia. A, credeai că ăla e piper?
5. Adună borcane. Oamenii se epilează în cur cu cioburi de sticlă. Poţi să devii un magnat al cioburilor.
6. Citeşte cărţi de preistorie. Vei afla cum să înarmezi toată puşcăria cu bucăţi letale de ursuleţi de pluş.
7. Învaţă chimie. Vei putea să te droghezi cu vopseaua  de pe pat, umplutura din saltele, varul de pe pereţi, găinaţul de pe pervaz... Dar vei putea să vinzi toate lucrurile astea contra unor servicii sexuale, ca reducerea numărului de aplecări pe care trebuie să le prestezi.
8. Fii artist. Sculptează pizde în colegii tăi de celulă, că ştiu că te-ai săturat să-ţi pută pula a căcat şi să nu-ţi facă nimeni oral.
9. Dă lumea în judecată. Nu contează pe cine şi de ce, poţi să dai în judecată şi Judecătoria. Te mai plimbi şi tu, mai prizezi varul de pe alţi pereţi...
10. Nu te şterge la cur şi fă duş rar. Chiar trebuie să-ţi explic de ce?
11. Oferă-te voluntar. Nu contează pentru ce, oricum nu ţi se spune. Îţi asiguri doza zilnică de emoţii: vei fi trimis la spart pietre sau la dezintegrat roci?
12. Bucură-te de orele de sport. Îţi vei dezvolta rezistenţa, vei putea face de două ori mai multe ture de celulă, deci vei putea să te trezeşti mai târziu.
13. Încearcă să evadezi în ziua eliberării. Ai grijă să fii prins. Mai câştigi timp, că ştiu că-ţi place la bulău!
14. Îmbracă-te în roz. Dacă poţi tu să găseşti ceva roz în toată puşcăria aia, poţi să ajungi director, că ai puteri supranaturale.
15. Dacă nu ai puteri supranaturale, mimează-le. Nu ştiu ce legătură are asta cu puşcăria, dar, dacă tot o arzi clarvăzător, poate afli şi-mi spui şi mie când vin.

Vank - Baladă pentru o minune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...