joi, 20 ianuarie 2011

Pedepse gratis pentru toţi

Cred că lumea duce lipsă de pedepse. Serios, de la parlamentari la avocaţi, toţi vin cu aceleaşi pedepse în legile şi hotărârile lor. Nu mai este amuzant să stai la un proces pentru că ştii ce se va întâmpla. Fraierul cu faţă de experiment genetic scăpat de sub control va ajunge la puşcărie, indiferent ce a făcut şi indiferent dacă este sau nu nevinovat. În puşcărie, nici măcar nu va beneficia de tratament diferenţiat decât dacă arată ca o pizdă sau se epilează în cur. Sistemul ăsta jurudic nu mai este ce era în vremurile lui glorioase, când puteai să te duci la o execuţie cu floricele de porumb şi să organizezi pariuri gen "cât timp mai mişcă din ochi după ce-l ghilotinează". S-au dus şi timpurile când puteai să loveşti infractorii de la Stâlpul Infamiei cu ce găseai stricat prin frigider. Acum, spre disperarea ecologiştilor frenetici, trebuie să arunci merele mucegăite la gunoi. Erezie! Mă apuc de revoluţionat sistemul. Sugerez alte pedepse, ca să fie puţin entărteinmănt şi în justiţie!

1. Pentru grave abateri de la normele gramaticii, în Paştele şi Crăciunul mamei voastre de analfabeţi, se obligă idiotul să bage nasul în "Gramatica Limbii Române" şi se închide cardea, cu zgomot, peste nasul retardatului, ca să ţină minte să-şi sufle mucii corect gramatical.

2. Pentru furt, se pune curul infractorului pe araci şi i se îndeasă în Găleata Infinitului astfel creată tot ce a furat. Vai de cei care fură maşini sau bocanci, noroc de femeile care fură vibratoare. Asta e, nici o lege nu e perfectă.

3. Pentru viol, se obligă perversul să fute şi mama victimei. Mai ales dacă aceasta este moartă. Excepţie face cazul în care şi mă-sa e la fel de bună. Atunci, se sare o generaţie şi se trece la bunică. Dacă rudele feminine oribile ale victimei sunt de negăsit, se trece la bărbaţi iar, în lipsa acestora, statul va înfiinţa un depozit de babe din care se va lua un exponat pe măsura faptei.

4. Pentru omor mai mult sau mai puţin grav, depinde. Dacă omori un ţigan, vei primi toată averea lui ca răsplată. Dacă omori un om, vei fi spânzurat. Cu sârmă. Ghimpată. În faţa Primăriei. Şi, de gât, ţi se va agăţa o ţintă, ca să arunce tot satul cu legume în tine. Să te înveţi minte să mai omori vreodată oameni!

5. Pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minorp, jos pălăria, frate! Ai ştiut tu ce-ai ştiut când ai văzut, din lanul de porumb, ce bună poate să fie o copilă de 12 ani. Doar nu e vina ta că se îmbracă exact ca ultima târfă a satului. Pedeapsa asta este pentru zdrenţele din liga de junioare, poate se mai satură şi ele de pulă!

6. Pentru propagandă religioasă, se aghesmuieşte făptaşul cu Sfânta Muie, se răstigneşte cu capul în jos pe crucea de pe turla celei mai catedrale dintre catedrale din oraşul sau satul său, se foloseşte ca ţintă pentru Poliţia Română şi i se scrie, pe un perete al Primăriei, o placă memorială prin care i se atribuie titlul de "cel cu biserica în cur".

7. Pentru fapte de onanism în locuri publice, se aplică pedeapsa penisului pe nicovala fierarului din sat. Dacă nu-i fierar, se ung, în somn, mâinile labagiului cu ardei iute. La următoarea labă, a lui va fi împărăţia usturimii de pulă!

Cred că acest cod penal va avea şi o a doua parte, pentru că deja devine prea lung şi nu-l mai citeşte nici dracu'. Nu m-ar deranja asta, dar nu vreau să văd un onanist cu pula plată zbierând prin tramvai că el nu a ştiut ce păţeşte dacă-şi practică meseria în public. Sper şi eu că revoluţionez sistemul juridic, pentru că m-am săturat de faimoasa replică "riscă X ani de închisoare". Unii chiar o duc bine în puşcărie. Acasă nu au căldură, nu au apă caldă, nu au mâncare gratis, nu-i fute nimeni în cur. Pedeapsa trebuie să fie pedeapsă, ca să plângi în somn din cauza faptei tale. Să te chinui, înţelegi? Totul se rezumă la tortură.

Garmarna - Liten kersti

Un comentariu:

  1. imi place codul tau penal:))) dar la 5. daca fatuca nu este imbracata ca o tarfa,ci doar victima a unui cretin fara minte..ce pedeapsa oferi?;;)(pt cretin,normal..) te iubesc:X

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...