vineri, 14 ianuarie 2011

Sex oral? Imediat! Vi-l împachetez?

Ce ruşine, şoc şi groază, ce tsunami pe Bahlui poate fi practicarea unei activităţi atât de inocente şi de plăcute, pentru nişte omuşteni cam încuiaţi, mai mult plimbaţi prin biserici decât prin lume sau prin biblioteci, Doamne, fereşte! Biblioteci! Departe de ei gândul.
Hai să fim un pic, oleacă şi-o ţâră de logici, ce-i aşa păcătos la introducerea botului în proverbiala oală cu smântână sau fumarea trabucului suflecat? Până şi terminologia vulgară pentru deosebita trebuşoară sună cam nasol. Cu ce a greşit umanitatea să ajungă să fie condamnată în asemenea hal? Pentru că, între noi, cunoscătorii, fie vorba, se ştie, există două categorii de persoane: cele care recunosc şi cele care nu recunosc că practică. Dar sunt prea comercial, prea multă lume ştie asta. La fel de multă lume ştie că pizda are gust bun şi buzele fac minuni pe ştremeleag. Vorba ceea, nu faci cu pula ce poţi face cu limba, iar, la celălalt capăt al lunguieţelor organe, fie ele penisuri sau limbuţe, plăcerea este de nedescris, căci tuturor ne place să fim la capătul orgasmic al oralităţii, ca să-i spun aşa. Nu că pula mea ar fi folclor, să se plimbe din gură-n gură, sau limba mea staţie de pizdobuz, dar un 69 sau două îţi sunt suficiente ca să aprofundezi cunoaşterea adevărului absolut şi ca să-ţi apreciezi viaţa la justa ei valoare, că, v-aţi prins, viaţa nu-i doar mâncare, căcare, fotbal şi politică! Şi nici aşa curvă nu e, din moment ce ne-a blagoslovit pe toţi cu organe sexuale pline de terminaţii nervoase numai bune pentru dezmierdat cu poftă. Până şi poeţii Paraziţi concluzionează prematur, adică din titlu, că muia e ruptă din rai, deci ce argumente mai vreţi să auziţi?
Ar spune preoţimea şi cei ce rulează joint în foaie de Biblie că e păcat mare să-ţi foloseşti resursele interne şi lăptoase în alte scopuri decât cel al producerii de puradei pe bandă rulantă. Dar, preasfinţite părinte, tu nu te mai saturi de dat muie până nu te exorcizezi la preoteasă în carii? Căci Sfântul Duh tot la scorbura cea de toate zilele trage. Cât despre partea femeiască, ce se risipeşte când o lustruieşti, părinte, cu aspra şi ascuţita-ţi limbă antrenată cu succes prin seminarul teologic sau prin puşcăriile comuniste? O fi plăcerea femeiască un tabu bisericesc misterios? O fi plăcerea-n general arma dracului? Păi pentru ce lupţi, popă prost, o viaţă-ntreagă, dacă nu s-ajungi în paradis, unde altceva decât plăcere nu-i? Ce te faci dacă paradisul înseamnă buze pe catarg de dimineaţa până noaptea? Stai pe bară sau lăcuieşti bastoane?
Şi-ar mai spune, în fine, ruşinoşii neamului că e scârboasă atingerea de savarină sau pişcot cu caverna bucală, pentru că, cică, ar fi murdăreală multă acolo, jos. Doamnelor şi domnilor, vă anunţ că gura umană, una dintre cele mai infecte din regnul animal, pe care o pupaţi fără probleme, este mult mai jegoasă decât preacurata pizdă sau preamărita pulă. În primul rând, gura ia contact cu mediul. Celelalte probleme, dacă sunt bine dresate şi îngrijite, stau la locul lor şi ies la iveală doar în condiţii controlate. În al doilea rând, în gură bagi mâinile, după ce le pui unde au scuipat toţi aurolacii municipali. Pula nu cred că ţi-o bagi pe-acolo. Poate doar la pizdă faci confuzie şi bei tantum rosa în loc să te speli cu ea, drept pentru care rişti, cel mult, să duhneşti ca o fermă de porci, caz în care, ruşinoaso, poţi sta liniştită, că nicio limbă obraznică nu se va apropia de tine.
Înţelegeţi, deci, sper, că oral nu-i doar folclorul, ce-i frumos nu-i şi păcat, iar preaveneratul vostru zeu, aşa gelos şi corupt cum e, ar trage şi el o muie dacă ar avea cui. Aşa că nu vă mai ruşinaţi de ceea ce vă place tuturor, găsiţi motiv mai bun de sinucidere morală, cum ar fi faptul că folosiţi o scobitoare de două ori, vă spălaţi în urechi cu acelaşi capăt al beţişorului, vă lingeţi degetele după ce foraţi în nas, faceţi biluţe din scamele din buric, vă examinaţi brânza de pe pulă înainte de a o spăla sau vă mirosiţi ciorapii pentru a vedea dacă chiar este nevoie să-i spălaţi. Limbă-ntinsă şi buze groase tuturor!

T.A.T.U. - All the things she said

Un comentariu:

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...