marți, 18 ianuarie 2011

Instigare la...

Sinucidere. Împuşcă-te! Chiar o s-o faci? Din cauză că ţi-am spus eu? A, bine, nu te mai împuşca, dă-mi toţi banii tăi şi pe sora ta aia bună!
Omor. Pune mâna pe cuţitul cu care taie mă-ta ceapă şi seceră tot ce prinzi viu pe stradă. Te bagi? Tu chiar mă divinizezi.
Viol. Vezi baba aia de 95 de ani? Nu-i aşa că e bunăciune? Şo pe ea! Eu te fac necrofil. Chiar pot face orice din tine? Trezeşte-te în pizda mă-tii, că mă bagi la puşcărie!
Labă tristă. Marş după uşa de la baie şi recreează-te! Mă distrez mai bine cu baia văruită de altul.
Furt. Fă-mi rost de Rondul de Noapte de Rembrandt, să mi-l pun în baie. Eşti nebun? Eu te motivez, nu te instig! Din partea mea, poţi să-l bagi şi în amanet. Nu comand furturi.
Comportament antisocial. Chiar ai arunca pungi cu căcat de la balcon la un semn al meu sau monstrul aruncător de căcat zăcea în tine dintotdeauna?
Comportanent sexual deviant. Ia la rând toate aberaţiile, de la fetişuri pentru pişat la homopoponărism. Mă îmbogăţesc vânzând filmele porno cu tine.
Asta e lista scurtă de lucruri pe care vreau să le faci pentru mine. Mă excită puterea pe care o am asupra ta sau, să fiu politically correct, puterea cu care autorităţile mă creditează. Ceea ce am scris aici este, se pare, ilegal, pentru că te instig la comportamente indezirabile. Adică, dacă tu faci toate lucrurile astea, eu sunt vinovat că ţi-am dat ideea, nu tu că eşti prost şi ai pus-o în aplicare. Ca să nu mai vorbim că, oricât de genial aş fi, sunt sigur că ideile mele le-au avut şi alţii. Nu mă consider un Che Guevara al faptelor oribile. Nu sunt un Da Vinci al crimei. Nu ai nevoie de mine ca să inventezi omorul. De mine ai nevoie ca să-ţi deschizi mintea, să-ţi accepţi condiţia şi, eventual, să ţi-o depăşeşti. De mine ai nevoie dacă ai chef de sex mult şi de calitate. De mine ai nevoie dacă ai un umor bolnav şi vrei să râzi. Dar încearcă să nu mă faci conştiinţa ta, pentru că, de la a mă admira sau a mă dispreţui până la a fi căţeluşul meu e un drum lung cu o finalitate periculoasă. Te simţi ameninţat? Citeşte altceva şi nu mă infesta pe mine, că nu mă amuzi.

Aesma Daeva - Since the machine

Un comentariu:

  1. vai cat de poponar ai fost cu textul asta..
    Iti place sa stai intr-o baie plina de sperma altuia.

    "De mine ai nevoie dacă ai chef de sex mult şi de calitate."---- frateeeeeeeeeeeeeee tot textul tau este scris catre un personaj masculin

    Vai cata dezamagire..

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...