joi, 4 februarie 2010

Căcat aleator

Nu am foarte mult chef de propagat băşini prin univers, aşa că mitraliez pe cine nimeresc cu mărunţişuri. Mici şi multe, cam ca mişcările unui iepure care fute o iepuroaică. Sau ca măslinele de oaie pe autostrada României.

Biserica m-a pierdut ca potenţial client. A refuzat propunerea de canonizare a lui Eminescu, poetul care spunea că Duhul Sfânt era chestia pe care o avea Iosif mai jos de brâu şi pe care, într-un exerciţiu de Bukkake coordonat de Dumnezeu, a dat-o Mariei. Adică sloboz. Mare păcat. Cum era? Duhul Sfânt se pogoară asupra celor care asistă la Sfânta Liturghie? De-asta se duc la biserică atâtea babe pe care pula are grijă să le ocolească. Speră şi ele la un păhărel de duh.

Unii constructori, cunoscuţi sub numele de scenă "făcăreţi de case", sunt cam bătuţi în cap. La noul meu loc de muncă (munca e aceeaşi, doar locul e altul şi menta de frecat e mai multă), ţevile de la baie vin din spatele fliselor. Bravo, dobitocilor! Dacă se strică ceva, cum pula mea ajunge instalatorul la ele fără să vă spargă vouă opera de artă? Când se va descoperi clădirea asta, peste cinci mii de ani, arheologii vremii se vor căca pe ei de râs. Şi nu vor targe apa, pentru că nu vor putea repara ţevăraia. Oare când o să ieşim din Paleolitic?

Apropo de Paleolitic. Citeam pe un site povestea unuia care, însurat de 3 (trei) ani de zile cu o femeie, cred, se plângea de lipsă de sex. Aşa de lucie lipsa de sex, că amândoi încă mai erau virgini. Fratele meu inginer, că inginer era nenea! Cât de inginer să fii încât să stai lângă consoartă suficient timp încât să te însori şi să îţi ţii măciuca legată de picior în tot acest timp? Scuza folosită de ea e că-i e frică să o atingă. Ai dinţi la ştremeleag? Spune drept. Sau eşti Rasputin? Domnul inginer are motivul ideal să o trimită pe aia de unde a venit şi să-şi trăiască viaţa. Cu toate astea, el alege să îmbătrânească aşa. Când i s-o face ăleia de tăvăleală, nu o să i se mai ridice lui noduroasa. Zi sincer, de câte ori pe zi manipulezi? Cinci? Şase? Hai să te dau jos de pe căcat, cum ar spune un clasic: Coaie, nevastă-ta e moartă de cinci ani de zile! Nu ai observat că pute? A crăpat, pusă la zid de mătărânga ta epică, momentan pensionată pe caz de lipsa creierului care s-o coordoneze!

Hai să mă opresc, că am plictisit poporul destul de mult. Adevărul este că îmi pregătisem un text prin care să promovez sanctificarea Eminescului, dar văd că popimea s-a mişcat la fel de repede ca la un parastas de mafiot, drept pentru care a căzut propunerea. Se vede treaba că Sfântul Duh s-a pogorât şi asupra clericilor care, pentru prima oară în viaţa lor, au gândit cu capul. Toate ca toate, dar să spun că spovedania este o partidă epică de sex pe deal nu te prea recomandă ca sfânt. Totuşi, mai sunt speranţe ca autorul Bibliei Satanice, Anton La Vey, să ajungă prin calendar. Aşteptăm filiala din Vatican a Gestapo-ului! Mă duc la Benedict să fac lobby.

QNTAL - 292

3 comentarii:

  1. well..facaretii de case(ca si numele lor) sunt mai tampitei ajea..;;)
    dar nu la fel d tampitei k inginerul kre se casatoreste q o tanti..ji q toate astea ramane virgin 4 ever...and ever..:))
    luv u>:D<:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Duhul Sfânt era chestia pe care o avea Iosif mai jos de brâu. -> m'am cacat pe mine de ras. =)) nu stiu de unde naiba le scoti.da' esti tare.jur. :))
    pai iti dai seama ca manipuleaza incontinuu =)) chiar exista asemenea specimene??pe bune'acuma. :| mi se pare o prostie si sa te pastrezi pana la casatorie.daramite si dupa.aia vor sa moara "puri"?? =)) chiar nu credeam ca exista asemenea persoane.sincer. :|
    nu ai plictisit poporul bai.as citi non'stop postarile tale si tot nu m'as satura.good job,dude.tzine'o tot asa (:

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...