marți, 30 martie 2010

Să curgă politichia din nasurile fine!

Românu' e futut în cur. E prefăcut. Zice că s-a sictirit de politică, zice că toţi politrucii sunt cu muia, ceea ce este fundamental corect, zice că nu vrea să mai audă de ei, citeşte Adevărul, singurul ziar care, sanchi, nu tratează subiecte politice. Sanchi, doar două pagini de politică au. Trecem peste. Cert e că, din câte observ, dacă scriu despre politică, imediat se ridică la cer traficul, de parcă cine ştie ce literatură aş pârţâi la modul intelectual pe aici. În fine, clientul nostru, stăpânul nostru. Dacă bufetul muiştilor din Parlament e mai interesant decât bunăciunea de Carina sau decât bolovanii de pe Strada Vapoarelor din Brăila, ceea ce, sincer, mă-ndoiesc, atunci, penis equus, scriu şi politică. Luaţi de-aici una scurtă, că parcă n-aş avea timp să o ard analitic pe aici.

Un consilier judeţean de prin Brăila, conservator şi niţel cam cinic pentru gustul meu, s-a trezit în ditamai şedinţa să mănânce nişte foarte mult căcat despre şoferii care ne calcă pe noi, muritorii de rând şi de foame, pe trecerile de pietoni ale patriei. Domnul Moise, căci aşa-l strigă mă-sa pe dobitoc, a ajuns la concluzia că parcă se bagă prea mulţi bani în curul Miliţiei Rutiere. Corect, dă-i în pizda mamei lor de gabori de cărare, că oricum te amendează şi dacă pute-a futai în bemveu' tău infect din 1875. Dar idiotul a găsit alt argument imbatabil: zice-se, şoferii nu vor să aplatizeze babe pe zebră, dar se grăbesc şi, pula mea, căcatul se întâmplă. Nene, ai supt prea mult penis de mogul antenist sau te prefaci? Ţi s-a urcat laptele de cuc la neuron? Au scârbavnica ta căruţă a făcut din vreun pedestraş (nu pederast ca tine, a se consulta DEX-ul) poster cu Guţă metalistu' minune? Ia trimite-o tu, niţel, pe doamna mă-ta la traversat de străzi, ca să o strivesc eu cu Niva, după care să-ţi spun ţie, ales local, că mă grăbeam să mă duc la futut! Cum îţi pică? Cine pula mea a votat, frate, cu puleţii ăştia?

Uite încă o pastilă: Băsescu a spus că medicii sunt de căcat. La două ore după, preşedinţii colegiilor medicilor din Franţa şi România i-au întors-o, că, de fapt, nu e apartură în lagărele de concentrare cunoscute sub numele de spitale. Câteva ore mai târziu, omul care se dă cu şalupa pe conducta de gaze a revenit, cerând scuze tuturor, că nu a vrut să fie muist. Normal, nu a vrut el să se nască muist, dar să se facă preşedinte cine pula mea l-a pus? Ia marş tu niţel şi adună flota! Hai pa, că mă doare ciribomflaxu' de atâta politică! Mai cultivaţi-vă, dracului, şi voi, că o să ajung analist politic la 30 de ani! Lui Brucan i-au trebuit 95!

The Cranberries - Zombies

2 comentarii:

  1. :))
    ce sa zic..
    traim in romania si asta ne ocupa tot timpul..
    altcva ar fi de prisos..
    dar te iubesc>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana ajungi(cu adevarat) analist politic, castiga Dinamo UCL( sau macar se califica). Dar daca vii in Bucuresti si te faci auzit, poti primi eticheta asta mai repede. Tine minte, eticheta...!! Vei fi un produs 100% brailean peste care se va pune o eticheta "made in bucharest".

    vezi ca ai confundat spitalele cu liceul

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...