luni, 15 martie 2010

Comoara din cur

Adânc, dincolo de pădurea flocoasă şi urât mirositoare de la porţile curului, zace o comoară maronie care, dacă eşti normal, doar o dată pe zi vede lumina, apa şi... se duce. De-asta e o comoară, că rezistă doar câteva minute în bătaia soarelui. Pulimea îi spune căcat. Pretenţioşii au alte denumiri, dar, să nu ne pierdem în detalii... de căcat. De ce este atât de venerat? De ce numele lui este pronunţat mai des decât numele lui Dumnezeu? De ce uneşte arabii şi creştinii, ungurii şi românii, ţiganii şi cinstea, baba şi mitraliera? La ce-i bun? Şi asta e cea mai bună întrebare. La ce e bun căcatul? Să vedem, deci şi prin urmare...

1. Material de construcţie. Exemple: România e o ţară de căcat. Am o casă de tot căcatul (deci e mai mare decât România, în Paştele mă-tii de ţigan!). Drumurile sunt de căcat.
2. Material textil. Exemple: Mi-am luat nişte blugi de căcat. Chiloţii ăştia sunt de căcat (deşi te-ai şters meticulos la cur).
3. Material genetic. Exemple: Ţiganii, ungurii, avocaţii, poliţiştii, preoţii, Armata, miniştrii, preşedintele, babele, cocalarii, piţipoancele, şoferii de Smart sau Matiz, creatorii de modă sau Brad Pitt.
4. Proiectil. Exemple: Mă cac pe faţa ta. Arunci cu căcat în stânga şi în dreapta. Experţi în utilizarea căcatului pe post de proiectil sunt, de departe, porumbeii. Cunosc un deştept căruia i s-a căcat pe limbă un astfel de păsăroi.
5. Îngrăşământ. Exemplu: Ciupercile de pe ultima pizza pe care ai mâncat-o au crescut într-un morman nesfârşit de bălegar, care e o denumire pompoasă dată căcatului de vacă, bou sau taur.
6. Element de construcţie a discursului. Exemplu: Bullshit!
7. Aliment. Exemple: Parlamentarii includ căcatul în dieta lor zilnică.
8. Element de critică artistică. Exemple: Avatar e un film de căcat. Ion e un roman de căcat. Baltagul ar fi o carte bună, dar Vitoria e de tot căcatul. A se observa că doamna în cauză, după ce că rămâne fără pulărău, mai zace şi sub 100 de metri de căcat.
9. Element pe treapta evoluţiei. Exemplu: Am ajuns de tot căcatul.
10. Trăsătură fundamentală a vieţii. Exemplu: Viaţa mea e de căcat.

Şi când te gândeşti că mi-a luat doar vreo zece minute să adun atâtea utilizări pentru monştrii noştri lăuntrici, timp în care am şi fost să mă exorcizez de ei... Zilnic, în noi se adună câte un kilogram şi ceva de demoni. Acelaşi geniu căruia i s-a căcat hulubu' pe limbă a avut curiozitatea de a se cânări înainte şi după căcare. Sfinte Căcat! Nu credeam că poate cineva să aibă un fetiş pentru asta. Apropo, exista un film porno cu lesbiene care implica băutul de căcat verde dintr-un pahar. Păcat, începea bine, dar s-a dovedit a fi un film de căcat.

50 Cent - Ready for War (Mayweather vs. De la Hoya remix)

7 comentarii:

  1. =)))prea funi..mult mai funi dekt m-as fi asteptat..:))
    t iubesc geniu meu modest:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte tare ce ti-a "cacat" mintea :D
    M-am uitat un pic si prin posturile mai vechi, dar fontul alb pe fundal negru ingreuneaza foarte tare cititul. Daca nu o iei in nume de rau, ci doar ca pe un sfat amical, schimba backgroundul. Stiu ca asa intunecat cum e, e in concordanta cu monstii din mintea ta, dar cauta ceva cu lateralele negre sau inchise la culoare, dar fundalul pe care scrii sa fie mai deschis :)
    Bafta in toate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai background de cacat:))...ar zice licuriciul.

    Ala care a simtit gustul fin al metamorfizarii salamului in stomac e cumva viitorul gabor de cacat?

    Al faza cu irationalii ai dreptate... Te inteleg. Daca stau sa ma gandesc, din liceu am avut probleme cu astia(mai ales in randul nazistilor din lagar)

    Limba-n cur!(zeronica stie de ce)

    RăspundețiȘtergere
  4. =)))))) Foarte tare. Găsisem mai demult un filmuleţ cu o temă asemănătoare: http://www.youtube.com/watch?v=5hgsw5Hg0Ag

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, probabil, de aceea este

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...