luni, 12 aprilie 2010

Cum îşi mai suge statul român prezervativul

Da, da, am dispărut vreo două săptămâni. N-am avut chef să scriu. Probleme? Luaţi de lecturaţi.

Statul român este la fel de futut în cur ca poporul român. Mi se pare corect, doar statul emană de la cetăţean. Din căcat nu pot ieşi decât vapori de căcat. Uite una bună. Pentru evaziune fiscală, pedeapsa este nişte pârnaie. Adică, dacă nu plăteşti statul pentru că există şi te fute, ca pe o curvă de lux bolnavă de sculament, te duci frumuşel la bulău şi îţi legi săpunul de gât. Corect, nu? Păi, nu prea. Neplătind taxe, păgubeşti statul. La puşcărie, ghici cine îţi cumpără ţie săpun şi fasole? Statul, că doar nu a construit mă-ta puşcăria. Deci, după ce ţepuieşti patria de nişte milioane, mai şi ţii puli în cur printre celule, câţiva ani, pe banii preaiubitei ţări. Adică statul ia o ţeapă, bonus, la ţeapa primită din partea ta. Şi, după aia, vine Boc şi urlă că nu-s bani de nimic. Uite de ce... N-ar fi mai simplu să-i pună pe evazionişti să construiască autostrăzi cu linguriţa?

Alte cretinisme ale puţului legislativ românesc sunt incriminarea adulterului (Băsescule, ai notat?), scoaterea angajaţilor Bisericii Ortodoxe de sub protecţia bugetului asigurărilor sociale (catolicii cui îi lasă? Are papa suficiente piei de evreu în stoc cât să le dea popilor pensie?) şi, ca să închei apoteotic, încadrarea omorului prin bătaie la "masturbarea liniştii publice" şi "ultraj contra bunelor moravuri". Apăi, pentru 1000 de lei amendă, am o listă întreagă de persoane publice a căror linişte vreau s-o tulbur şi de moravuri uşoare pe care vreau să le ultragiez cu o scatoalcă bine plasată şi bine dozată. Cam naşpa e că olteanul peste care-a dat norocul stă, preventiv, la răcoare. De când se dă arestare preventivă la contravenţii, nu ştiu, dar asta-i ţara românească, te fute-n gură şi după aia îşi suge cauciucul...

Sonata Arctica - Mary Lou

2 comentarii:

  1. trist..dar adevarat..
    te iubesc:*

    RăspundețiȘtergere
  2. asa zicea si eminem cand o futea pe maslina, dupa ce stalin l-a omorat pe polonez cu tot cu avionul lui si robert turcescu vorbea cu elena udrea la radio care nu era elena udrea..

    iti amintesti?

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...