miercuri, 27 noiembrie 2013

Fata din tramvaiul 44 la care n-a mers vrăjeala.

M-am născut în zodia iubitei mele brânze acoperite de ciclu menstrual de vădană. Îţi dai seama ce-o să iasă printre cititorii mei? Toţi sunt nişte critici, chiar dacă unul nu a gustat din mierea vădanei pizdisângerânde. Domnii mei! Stigmatizaţi vidanjori! Sunt un mijloc de îmbogăţire a vocabularului. 

Francezii, dragi Maghrebieni din Armenia! Leuştean întreabă studenţii... "Şi? Ce făcea Winston Churchill?" Un tânăr din audienţă: "Mânca căcat gourmet!" Acesta a fost alineatul imperialistului fascist Marius, ăla căruia doar ce i-am incendiat trei bonsai, cu telecomanda mea în formă de pulă. De fapt, vă mărturisesc că pula mea este în formă de telecomandă. Dar numeni nu ştie asta. O cheamă Yggdrassil. Pentru că e aşa mare, că nu se vede.

A. Uite, frate, cum să agăţi pizde la Facultatea de Istorie:

1. Fă, curvo, ia să-ţi arăt eu un levirat, că-s fratele lu' tac-tu, dacă înţelegi ce vreau să spun!
2. Faraonul făcea în Nil ce fac eu în tine peste trei minute.
3. Hai să-mi trimit filosoful în pădurea ta.
4. Fă, tu eşti în ligă cum sunt şi eu în tine.

Înţelegi? Nu trebuie să menţionezi istoria, că se usucă pizda ca deşertul Gobi când vine Chuck Norris cu paiul în Mongolia. Aproape armenească această comparaţie, dar nu puteţi înţelege umila-mi metaforă.

Un om înţelept mi-a spus cândva că eu am fost în rai, l-am futut pe Dumnezeu în cur, după aia în Iad şi l-am omorât pe Satana în chinuri şi apoi am venit pe pământ. E. Eu am coborât cu pula mea. Pula mea a coborât cu căcatul Domnului. Ştii cum se cheamă asta? Pogorârea Sfântului Duh. Acum ştii că Apa cu Duh e apă sfinţită în care m-am căcat eu la concurenţă cu iubitul meu Şalău. Şalău este un termen german, drept pentru care se scrie cu literă mare. Ca Pula mea, pentru că Pula mea a fost în Germania, am futut o evreică, iar Pula s-a numit de atunci Adiţă, iar futaiul acela îl ştim drept Holocaust. Iar jidanii sunt foarte trişti că nu i-am binecuvântat cu sacralitatea mea.

Chiar. Ce este sacralitatea? Cred că ea rezidă în găurile din brânza mea acoperită acum, cu sânge sleit de vădană apropiată de menopauză.

Apăi, na.

Byzantion - Agni Parthene


6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Argumentezi şi tu un pic, sau nu ţi-e de ajuns că eşti anonim, mai vrei să fii şi prost?

      Ștergere
  2. am impresia ca cititorii astia ai tai nu prea iti inteleg textele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apăi nici nu trebuie, în unele texte sunt şamanic de-a dreptul :))

      Ștergere
    2. :)))

      Cand cititorii nu il inteleg, scriitorul este in perfect acord cu el insusi.

      Ștergere
    3. Aici e vorba de trepte superioare de cunoaştere şi de raţiune, de materie intelectuală brută, de inovaţie în domeniul simţirii.

      Ștergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...