duminică, 6 martie 2011

Moduri de supt pula

Unul dintre cretinii care maltratează Google m-a inspirat să scriu asta. Dacă el crede că sunt profesor de dat muie sau ceva, nu pot să-l dezamăgesc. Clientul nostru e stăpânul nostru, deci, dacă muie a zis că vrea, muie să dea Domnul să culeagă, vorba povestitorului. Acuma, nu vreau să fiu lăudăros, dar, cum pula mea circulă ca folclorul din gură în gură, aş putea să scriu o carte despre cum ar putea el sau ea (preferabil ea) să-şi plimbe buzele pe epica-mi măciucă.

1. Sus pe bar. Melodia cretină a lui Puya are sensuri ascunse. Dragă fă, ce pot să-ţi spun? Îţi sui curul gras de nefutută sus pe un bar, îţi laşi capul oribil să atârne astfel încât părul meu pubian să te gâdile pe gât şi coaiele mele să ţi se lovească de frumte ca limba de clopot. Mereu am vrut să mi se sugă ştremeleagul de către o proastă care stă cu capul în jos... E un fel de muie în negativ.

2. Sus pe vârfuri. Ca să nu spui că nu fac nimic pentru tine, mă ridic pe vârfurile picioarelor, nu că ar fi nevoie, pentru că, după ce căutări faci pe google, ai sub un metru şaizeci, eşti extrem de grasă, foarte urâtă şi nemaipomenit de proastă. Drept pentru care demersul meu îţi va părea un act de iubire şi îmi vei suge pula de mai multe ori, nu doar o dată.

3. Până la cotor. Asta e o chestie de tehnică. Vezi cât de mult poţi să înghiţi. Uite, burta mea iubeşte nasul tău. Vor să se întâlnească. Tot ce stă în calea iubirii lor este balaurul ciclop. Tu trebuie să-l mănânci. Ia vezi, îţi iese scamatoria? Poţi să te aşezi în ce poziţie vrei tu, numai să văd şi eu dacă eşti la fel de largă-n gât pe cât de spaţioasă eşti în craniu.

4. Tehnica biberonului. Mi-e scârbă de dinţii tăi nespălaţi de o lună, aşa că nu vreau ca pula mea curată să ajungă între ei. Doar plimbă-ţi buzele peste ea şi poate scapi cu viaţă. Dacă nu...

5. Muia al cărei nume nu trebuie pronunţat. Nu, nu am fantezii cu personaje chelboase din Harry Potter. Sugi pula până mori. Te dedici ca un erou felaţiei şi cazi la datorie, înecată de obiectul muncii. Ca să nu spui nici tu că nu fac nimic pentru tine, s-ar putea să mă chinui să-mi dezlipesc mandibula ta de pe măciucă. Nu pentru că aş da doi bani pe ciolanele tale scârboase, dar mai am nevoie de pulă şi nu vreau să las dinţi în următorul vagin curat şi plăcut pe care-l vizitez.

Fraţilor, de unde pula calului scoateţi căcaturile pe care le căutaţi pe Google? Cică americanii vor să-şi optimizeze algoritmii, în aşa fel încât să fie mai relevante rezultatele. De ce? Oare au citit ce căcaturi căutaţi voi? Fofoloance neepilate? Moduri de supt pula? Ce poate fi relevant pentru asemenea căutări? Partidul a ajuns să dea calculatoare tuturor idioţilor. Şi, culmea, îi şi învaţă să le folosească. Cât de troglodită să fii, să nu ştii nici măcar să sugi pula? Cine dracu' te ia pe tine de nevastă? Sper să mori. Muie!

Therion - Secret of the runes

3 comentarii:

  1. Inca un post ca asta si lesina admiratoarele. Adica tu vrei sa spui ca sunt fete care cauta pe net cum sa faca o felatie si baieti care cauta fofoloance?:)))) Nu pot vorbi asa urat ca tine ca-mi da peste degete ala micu de respira greu. Dar ... totusi pe asta de unde ai mai scos-o? Si apoi ce e rau ca oamenii vor sa cunoasca, sa invete? Eu cred ca ai ceva cu evolutia oamenilor :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tot pot sa infig si eu cateva cuvinte-n blogul tau iti spun ca imi place felul in care amesteci cuvintele dar imi lasa un gust amar (si nu este de la supt) frustarea stransa-n pugulitza cu doi bani.
    Problema ta, ti-ai dori o felatzie "comme il faut" dar nu ai destl "cojones"/
    Si cum zice moldoveanul cu intelect dezvoltat:Haidi pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă-mă să ghicesc, încă un fan care crede că ştie psihologie. După logica domniei tale, abordarea oricărui subiect izvorăşte din lipsa de experienţă în domeniu. Unu' care scrie despre literatură n-a citit în viaţa lui o carte. Dar sunt sigur că un "mare psiholog" a spus cândva ceva ce seamănă cu ce-mi spui tu mie, iar dacă a spus-o ăla, e adevărat. Că dacă nu era, ori n-o spunea ori n-ajungea să fie mare. Şi, apropo de cojones, cum e treaba cu anonimatul?

      Ștergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...