marți, 8 februarie 2011

Nu vreau să te satisfac!

În primul rând, am pe cine satisface. Am de unde alege pe cine satisfac şi pe cine nu. Am de unde alege şi modalitatea în care o fac. Deci, de ce ţi-aş îndeplini ţie fetişurile bolnave? De ce te-aş mulţumi? Nu am nevoie să zăboveşti aici dacă pe tine te interesează "mămăliga diaree", "pizda de copii", "linvaţă mă-sa să fute", "ce se află în pizdă", "de unde vin copiii din pizdă", "futai prin somn", "tipuri de pizde" sau "ce este pizda". La fel, poţi să te împuşti în coaie pe scările Tribunalului din Trebuci dacă nu eşti în stare să faci, pe Google, o căutare cât de cât corectă gramatical. Întâi află cu câţi "i" se scrie "copiii" şi abia apoi chinuie-te să-mi descifrezi mesajele. Nu sunt Barbu să scriu ermetic, am grijă să fiu pe înţelesul oricărui cretin, cu condiţia necesară şi suficientă să cunoşti, în pula mea, limba română. Bozgorule! Crezi că eu fac pornografie cu copii? Nu mă interesează decât lesbienele, dacă eşti aşa interesat de preferinţele mele în materie de filme pentru... copii de 14 ani. Îţi recomand să te duci la băieţii care prescriu pastiluţe zâmbăreţe dacă subiectele în jurul cărora se învârte viaţa ta libidinoasă sunt cele menţionate de mine mai sus. Nu nega, pentru că pot să aflu ce căutări ajung la blogul meu. Încă n-am reuşit să înţeleg cum şi de ce, pentru că, la unele dintre căcaturile astea, nici măcar pe a zecea pagină nu sunt. Aşa că vin şi eu şi te întreb: Cât de bolnav eşti, să cauţi prin mii de pagini de Gugăl pizdele copiilor? A mă-tii pute prea tare sau vrei să urmezi Facultatea de Teologie Catolică? Abţine-te. Oamenii ca tine nu ar trebui să aibă acces la Internet. N-am nevoie de traficul tău!
Încă o categorie de oameni de care mi-am adus aminte este cea a unioniştilor. Adică ăia care cred că ne-ar fi deosebit de bine cu tinichelele moldoveneşti legate de coadă. Nu am nimic cu moldovenii de pestr Prut. Printre ei sunt oameni de nota 11 şi oameni de căcat, la fel ca în toate adunăturile de oameni. Dar vin şi te-ntreb: ca să intri în Uniunea Europeană, ai fi acceptat să fii anexat de Ungaria şi să fii un boanghen? Mă gândeam eu că nu. Lasă-i tu pe moldoveni să se ridice la un nivel de civilizaţie şi dezvoltare politică, economică şi socială cât de cât european şi mai vorbim după. Nu avem nici o obligaţie să îi scoatem pe ei din căcat, atâta timp cât noi o ducem aşa cum o ducem. Chiar ai nevoie de probleme militare şi economice atât de grave într-o ţară care nu este în stare să se autosusţină? Noi trecem prin Furcile Caudine ca să ne aliniem la nişte standarde europene, dar pe ei îi aducem în UE pe uşa din dos, fără a fi nevoie să îndeplinească nici un criteriu. Ia mai muie, frate, că nu suntem casa de binefacere a Europei! Şi înjuraţi-mă până vi se usucă gura de spermă, că eu unionist nu mă fac. Precizez, din nou, că nu am nimic împotriva acelor oameni. Îi consider egali cu oricare alţii, de la boşimani la germani. Pa pa!

Islandica - Hestaskál og Heilræði 

P.S.: De ce pula mea se salvează automat din cinci în cinci secunde mizeria asta de text?

Un comentariu:

  1. Andrei, îmi plac articolele tale și mai ales melodiile “însoțitoare”. Am avut răbdare să citesc vreo câteva din ele. Și eu stau prost cu răbdarea. Succes și voie bună! (am mutat msg aici)

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...