vineri, 18 februarie 2011

România supt Dan Diaconescu voievod

Mă plimbam zilele trecute pe o stradă circulată din Iaşi şi am dat peste sediul organizaţiei judeţene a Partidului Poporului. Pentru cine nu a auzit de măreaţa formaţiune politică... Muie, citiţi-l pe Zoso că nu stau să vă explic teoria chibritului. Acum, că suntem doar noi, pot să vă spun că, în geamul partidului (sau Partidului) trona o mare foaie cu care m-aş fi putut şi eu înveli, şi, credeţi-mă, sunt al dracului de lung, pe care şedea scris hrisovul lui DD sau platforma-program a pielii pulii politicii României (ce de genitive!). Adică, pe-nţelesul... poporului, ce va face Diaconescu dacă va ajunge preşedinte al României.
În primul şi-n primul rând, DD va fi un dictator infect. Nu de alta, dar nu s-o aştepta să aibă vreo susţinere în Parlament. Vrea să fie un fel de despot luminat, care va munci voluntar alături de Guvernul său. Da, una dintre prevederi spune că toată floarea cea vestită a guvernării va munci în regim de voluntariat. Cum pula lui Burebista se aşteaptă cineva ca un prim-ministru care nu primeşte nimic pentru munca lui să nu fure? Numai oteviştii ştiu asta. Odată completată organigrama de voluntari, Diaconescu se va apuca de treabă. Va da bani poporului mai ceva ca Gigi Becali. Din profitul Companiei Averea Poporului. Poftim? Bani? Sub titlul de dividende, chiar. Adică vom fi, cu toţii, acţionari. Dacă dă faliment firma sau fuge cineva în Congo cu banii, am belit penisul. Diaconescu va mai construi şi case pentru popor, cu o chirie de zece euro. În vreo cinci mii de ani, poate se amortizează investiţia asta a lui. Statul va cumpăra şi pământul nelucrat. Frate, cu ce bani aveţi de gând să faceţi asta? Uite cum va arăta România:
Vom avea un Partid unic care va face ce va vrea zeul mercantilismului de doi lei, vom putea cumpăra bilete la meciuri şi execuţii publice, vom avea televiziune unică, adică OTV, care, probabil, se va difuza peste tot, inclusiv pe străzi şi în tramvaie, dezbaterile politice vor fi făcute pe marginea unor teme ca Elodia sau măciuca lui Ciumac, în Parlament vor putea intra numai femei cu ţâţe mari şi goale, Guvernul va fi cea mai mare casă de producţie pentru filme porno cu copii, iar ziua naţională va fi ziua lui Dan Diaconescu. Vom ajunge un fel de Imperiu Roman de secol trei, dezorganizat, aproape dezagregat, împărţit şi, mai ales, anarhic (în sensul rău). Şi, ştiţi de ce mi-e mie frică? Să nu câştige, dracului, muistul alegerile, pentru că ţara pute de sugălăi de pulă care îşi fac din lăbar un fel de zeu omnipotent care este, în minţile lor atrofiate, unica noastră speranţă. Da, a noastră, inclusiv a noastră, celor care abia aşteaptă o viză de State!

Epica - Deconstruct

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...