vineri, 18 februarie 2011

Cum să scapi de cadavre

Târfele moarte nu mai încap sub patul tău? Valizele tale sunt pline cu membre umane şi tu trebuie să pleci în vacanţă? Hainele din şifonierul tău au început să pută pentru că au buzunarele pline cu degete? Dlapul tău cu medicamente dă pe-afară de atâtea borcane cu ochi şi capete? A venit vremea să scapi de toate mortăciunile care ţi-au împânzit casa de la debutul carierei tale de criminal în serie. Pentru asta există câteva metode mai mult sau mai puţin accesibile muritorului de rând, dar foarte eficiente în combaterea duhorii de hoit din apartamentul tău. În fond, de câte ori poţi să le spui vecinilor că a murit un şobolan pe coloana cu ţevăraie?

1. Metoda braziliană: Se ia un căzănoi ţigănesc. Se umple pe jumătate cu apă, se pune sare şi se pune să fiarbă. În apă, se aruncă bucăţile de mortăciune care încap. Se fierb, la foc mic, vreo cinci ore. Dacă sunt bebeluşi sau fetuşi, două ore sunt de ajuns. Poftă bună! Oasele se macină, din făină se face lipie pentru shaorma, în care se poate înfăşura carnea aia.

2. Metoda spaniolă: Faci orice fac spaniolii cu cadavrele. Eu nu ştiu.

3. Metoda chimică: Fă rost de nişte acid sulfuric. Dar ai grijă să fie mult. Litri întregi. În acelaşi căzănoi ţigănesc sau în orice recipient mare de tot care nu e făcut din ceva care să se ducă pe pulă din cauza substanţei. Umple cazanul cu bucăţile ciopârţite de hoit şi toarnă acid peste ele. Aşteaptă să nu mai ţipe şi să nu mai sfârâie. Neutralizează acidul cu sodă caustică şi varsă zămârca aia gelatinoasă în cadă. Toarnă apă peste ea (e neutră, deci nu mai face bum) şi aşteaptă să se ducă pe gaură. Nu mai face baie în cada aia!

4. Metoda românească. Dă vina pe mort: Adună toate cadavrele în mijlocul sufrageriei, într-o movilă frumos ordonată. Ia o mortăciune care seamănă bine cu tine. Dacă nu seamănă, fă-o să semene. Ai grijă să fie proaspătă. Fă-o să pară că s-a sinucis. Te-ai prins? Îţi înscenezi sinuciderea. Autorul crimei e mort, caz închis. Până se prind proştii de gabori că mortăciunea supremă nu este autorul, tu ai tot timpul să fugi în Kiribati sau în Pulahara.

Pontice - Dance to your daddy

Un comentariu:

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...