vineri, 15 octombrie 2010

Telegrafic, din Iaşi

Singurul motiv pentru care îmi mişc degetele este că nu vreau să creadă cineva că m-au călcat tramvaiele de Formula 1 din Iaşi. Sunt în laboratorul de informatică L4, logic amplasat lângă II.7. Nu mă întrebaţi de ce. Proful se plimbă printre noi, deci nici pula nu pot să mi-o bag. Ups! Prea târziu. Am nimerit în cel mai genial oraş din ţara asta. Ieri a fost pupătura moaştelor, deci toate nasoalele de pe stradă mi se păreau material de futut, comparativ cu invazia babelor necrofile. Pe la cursul de Civilizaţii Preistorice, îmi venise ideea să mă substitui cadavrului şi să strănut de fiecare dată când îşi apropia vreo semimortăciune buzele de ceea ce ar fi trebuit să fie sfânta aia. Asta ar fi presupus o bătălie epică împotriva fiinţelor zbârcite, deci mi-am băgat pula. Ups! Oricum, Civilizaţiile Preistorice mi-au dat o stare suverană de somnolenţă, pentru că, la curs, nu poţi să-ţi baţi pula (ups!) de tutele din grupă. Apropo de tute, iubesc grupa în care am nimerit. Din prima zi, ne-am împărţit în oameni şi vasluieni. Vasluienii sunt vasluience, chiar dacă unele dintre ele par bărbaţi. Cert este că nu au treabă cu istoria, deci nu mă mai dă nici pulea jos de la buget. Inspiraţia a plecat, deci, bine, pa. Apropo, iar am crescut în ZeList, deşi nu am făcut nimic. Instituţiile româneşti te răsplătesc dacă freci măciuca. Vivat Patria!

Nu ascult nimic, pentru că nu avem boxe. Sau stai. Youtube nu merge. Am muzică pe stick. Ca de obicei, trec peste capul autorităţilor ca tancurile chinezeşti peste orezari.
Dagaard - Temple of the Moon

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...