duminică, 15 august 2010

La ce sunt buni copiii?

Exclud din start cazul în care produci un copil pentru că aşa vrei tu şi pentru că vrei să-l creşti ca să ajungă un cretin mai mare ca tine sau un geniu mai mic. Geniile sunt invidioase, nu vor să fie depăşite de propriii copii. Aici este vorba de bastarzii făcuţi la beţie în canalul colector, din greşeală sau din pană de cauciuc.

Primul lucru pe care-l poţi face cu un asemenea borac este să-l scoţi din femeia care-l poartă în primele patru luni. Se numeşte avort şi, în urma unei asemenea intervenţii, rezultă cea mai căutată pastă de mici, dacă o râcâi cu grijă din aspiratorul medicului. Bonus, are aromă de vagin.
La fel de bine, poţi păstra fiinţa şi s-o vinzi ţiganilor. Nu ştiu de ce cumpără ciorile copii naşpa, dar legenda spune că-i trimit la cerşit dacă-s băieţi şi la curvit dacă-s fete. La fel de bine, pot să-i pună să taie lemne, să fure bani sau să existe, pur şi simplu, ca să genereze alocaţie de stat.
Mai târziu, dacă puradelul creşte, poate fi vândut, bucată cu bucată, pe piaţa neagră a organelor. Să fii atent, totuşi, să nu-i vinzi creierul nici măcar dacă transplantul lui devine posibil. Ce minte luminată poate rezulta dintr-o labă next level? Păcat de accidentatul mort cerebral care primeşte asemenea poamă!
În sfârşit, dacă îţi creşte odrasla până la o vârstă respectabilă, e fată şi arată bine, poţi s-o fuţi, ca austriacul etichetat drept monstru. Normal, vei fi etichetat drept monstru, pentru că eşti un pervers bolnav care-şi fute propria fiică. Partea bună este că, dat fiind faptul că a ieşit din cea mai penală curvă pe care ai putut s-p găseşti, sunt şanse mari să nu fie fiică-ta, caz în care poţi să o tencuieşti liniştit.

Naşpa text, ştiu. Doar voiam să scriu ceva tâmpit înainte de a pleca în vacanţă. O săptămână, te scutesc de pârţoagele mele bolnave, pentru că dispar până la vecinii bulgari să mă bucur de lipsa de frunze şi de un adevărat land of choice. Cel mai probabil, pe acolo, voi găsi subiecte de tratat. Ne vedem peste o săptămână. Futeţi-vă fiicele în linişte şi pace!

Rod Stewart - I am sailing

2 comentarii:

  1. cea mai penală curvă pe care ai putut s-p găseşti--- profa de istorie a fost inclusa in text


    PS: Sa-mi iei coaiele in gura ca vreau si eu afara...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vacanta placuta. La intoarcere, te astept pe blog-ul meu cu comentarii si pareri si de ce nu, schimb de link/blogroll. Te astept.

    http://buzzping.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...