miercuri, 7 iulie 2010

Dragă Alice,

Nu a auzit nici pulea de tine, deşi nici Sfântul Petru şi măciuca mea, la un loc, nu s-au bucurat de atâta atenţie din partea mea. De fapt, scumpa mea Alice, cred că eşti cel mai complex şi mai cretin personaj pe care am fost vreodată în stare să-l creez. Am pus în tine câte ceva din fiecare fată, femeie sau curvă pe care o cunosc. Te-am omorât, te-am făcut de căcat, te-am făcut frumoasă, ţi-am dat talent artistic şi te-am trimis la plimbare. Om te-am făcut, iar tu, ca o japiţă ce te afli, mi-ai adus numai prejudicii. Adică, nu a citit nici pulea păţaniile tale, drept pentru care, deşi eşti, teoretic, femeia perfectă, îmi vine să te spânzur de lustră şi să scriu "Pinata" pe tine, ca să te pocnească puradeii cu bâtele şi să curgă bomboane din tine. Dar, chiar şi aşa, ai face rău, pentru că bomboanele nu provoacă decât carii şi diabet.
Tu, Alice, futu-te-n inimioara ta aia întunecată, eşti poporul chinez. Nu, nu mă înţelege greşit. Nu eşti grasă. Arăţi chiar bine. Dar parcă eşti făcută din labă-n grup. Parcă mă-ta a fost zeiţa Bukkake şi s-a scăldat într-o cadă cu aracet de caltaboş. În acelaşi timp, eşti timidă şi tupeistă, eşti duioasă şi insensibilă, eşti obsesiv-compulsivă, te agăţi de trecut ca prezervativul de plop, dar, în acelaşi timp, trăieşti numai pentru viitor, mă faci să-mi doresc să exişti cu adevărat, nu ca să te iau în braţe, nici ca să te fut, ci ca să-ţi dau două perechi de palme, să-ţi revii un pic. Tocmai pentru că eşti rezultatul celui mai mare jaf dat vreodată la o bancă de spermă, nu te suportă nimeni. Îmbătrâneşti, umbli cu tot felul de cretini, dar faci tu ce faci şi te întorci, numai tu ştii de unde, mă faci să vreau a scrie despre tine şi-mi aduc aminte cât de prost te-am cioplit. Dacă Michelangelo ar fi sculptat ceva atât de fără sens şi din topor cum eşti tu, s-ar fi apucat de cântat manele. Eşti un Rembrandt falsificat cu trafaletul, iar Van Gogh din cauza ta şi-a tăiat urechea şi, dacă ar fi fost suficient de beat, şi-ar fi tăiat şi pula.
Să-ţi spun care e problema ta. M-ai respins, m-ai iubit, m-ai uitat şi ţi-ai adus aminte de mine, am ţinut la tine, te-am urât cu spume, mi-ai alimentat misoginismul, m-ai făcut să mă îndoiesc de el, ai trecut neobservată pe lângă mine şi te-a durut, la rândul tău, acolo unde soarele nu străluceşte niciodată. Te-ai prins? Asta e problema ta. Eşti toate femeile din viaţa mea, adică o maioneză tăiată. Tu nu eşti în stare să fii una singură, eşti un cameleon instabil, pus într-o cameră de oglinzi. Eşti un ghiveci care pute. Da, puţi, că nu te-am pus niciodată să faci o baie. Te-aş pune acum, dar e prea târziu. Draga mea Alice, astăzi te declar moartă, îngropată, mâncată de viermi şi putrezită. Şi nimeni nu va plânge după tine. Eşti liberă să te împrăştii, iar fiecare părticică din tine se va alătura fiinţei din care s-a desprins. Ai auzit? Mă enervezi, fire-ai al dracului de rebut genetic şi literar!

Cu bine,
Creatorul tău.

P.S. Odihneşte-te, dar nu în pace!

Irish Rovers - What do we do with a drunken sailor?

4 comentarii:

  1. Eşti toate femeile din viaţa mea, adică o maioneză tăiată-- daca citeste simona asta vei fi pedepsit

    Adică, nu a citit nici pulea păţaniile tale--- ia scrie tu pataniile ei erotice..sa vezi ca o sa citeasca foarte multa lume

    RăspundețiȘtergere
  2. @Complex de Contradicţii: Amestecul e o maioneză tăiată, nu fiecare femeie în parte. Dar gândeşte-te că din amestecul ăla face parte şi Măslina, că n-am zis că doar fetele şi femeile care mi-au plăcut, deci... se putea şi mai rău.

    M-am gândit la asta, dar eu nu pot să scriu pornografie şi să fiu serios în acelaşi timp. Carina era doar pentru chestii serioase. RIP:))

    RăspundețiȘtergere
  3. helaau;;)m-a strigat cineva?:D:))
    uite plang eu dupa personaj..dar Carina din Cum sa omori un fluture de noapte..mie acea Carina imi placea..dar ata ete..astept alta:D
    te iubesc:*

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...