luni, 8 martie 2010

Vrăjeală, vrăjeală

Dacă era cineva suficient de beat încât să se îndoiască de faptul că n-am ieşit din Evul Mediu, un derutat sau deputat PD-L (normal) vrea să fete una bucată lege care să interzică vrăjitoria. Adică, mânca-ţi-aş pulicica ta de fătucă, pirandele baricadate sub destule fuste cât să opreşti 100 de ani de inundaţii vor fi proscrise. Şi, normal, vânate de ţărani cu furci şi topoare sau de ţărani cu aparate de vot şi cravate violet. Apropo, Flacăra Violet se pune ca vrăjitorie? Ca să ştim şi noi dacă-i ardem pe rug, la foc mic, să se pătrundă de flacăra firească şi roşcovană a lemnelor.

Azi este 8 martie, adică ziua aia în care, teoretic, ar trebui să ne golim conturile pe la florării şi magazine de fiare şi bijuuri ca să preţuim ceea ce un banc misogin denumeşte "bucata de carne din jurul pizdei". Nu comentez decât nişte versuri: "De ziua ta, mămico, în dar ţi-am adus inima". Da, dacă mă-ta e Quetzalcoatl, merge. Cu siguranţă, asta e o poezie aztecă. Acum, sacrificiile umane sunt interzise. Cam ca vrăjitoria şi flama movalie.

Pe palierul etajului patru, unde locuieşte subsemnatul, cineva a instalat un bec roşu. Sau un felinar roşu. Momentan, fac investigaţii, ca să văd care-i bordelul şi care-i tariful. Sunt patru apartamente, dintre care unul este al meu şi ştiu sigur că nu-i bordel. Aş fi apelat la doamna Străfulgerarea ca să-mi ghcească în piesele de şah (nu sunt cartofor), dar ajunge săraca balabustă la zoo. Mersi mult, domnu' deputat! Blestema-te-ar toate vrăjitoarele, la unison, poate uneia i-o ieşi pasienţa.

Brăila este un oraş de porci. Mistreţi. Zilele astea, al doilea specimen a traversat Dunărea şi a dat iama prin aşa-zisul municipiu. Primul, a bătut la porţile Prefecturii şi, de draci că nu l-a lăsat nimeni să râme covoarele înaintestătătorilor judeţeni sau orăşeneşti, a spart geamul Palatului Agriculturii. Dacă frăţiorii lui nemistreţi au supt lama de Crăciun, măcar vreo trei boabe de grâu să găsească. Al doilea râtan a ajuns la o unitate militară. Voia să se ofere voluntar pentru Afghanistan, dar toţi porcii din Armată sunt generali, iar el era un grohan civil. În plus, pe la popota unităţii nu se mai văzuse carne de ani buni, drept pentru care animăluţul şi-a găsit coteţ în oala cu sarmale. Odihnească-se în stomac.

Epica - Menace of Vanity

Un comentariu:

  1. lol:))tiam zis..la cati porci avem noi..ce mai conteaza 2..:))
    te iubesc>:D<

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...