luni, 12 septembrie 2011

Şi psihopaţii pot fi sfinţi

Există o mare discriminare împotriva ucigaşilor, violatorilor, necrofililor, pedofililor, canibalilor, torţionarilor şi altor valori ale societăţii. Din cauza asta, bieţii copii îşi găsesc modele în ţigani, manelişti (care tot o subspecie de ţigani sunt), târfe, Băsescu, Eminescu, Beethoven şi alte scursuri. Cum rămâne cu bieţii dezaxaţi? Cum rămâne cu spiritele libere? Cum rămâne cu cei pentru care sângele, groaza, lacrimile sau moartea sunt Viagra? Ei sunt demonizaţi. Ceea ce e o mare prostie, pentru că şi psihopaţii pot fi nişte oameni sfinţi şi pot ajunge în Rai. Acolo sunt îngeri. Cât mi-aş dori să îndes un par în curul unui înger şi să-mi fac din el acadea pentru pulă! Şi ştiu că şi tu ai fantezii sexuale cu ei, aşa că uite ce ai de făcut, iar Moise s-ar putea să dea un like pe Facebook.

1. Cinsteşte ziua de duminică. Ce poate fi mai plăcut decât un viol duminical? Dumnezeu n-a lucrat duminica. El s-a dus la futut. El a făcut foc şi pucioasă pe care s-o arunce asupra oamenilor. El a crăcit sfinte şi sfinţi.  De ce n-ai face-o şi tu?

2. Nu râvni la femeia sau la măgarul altuia. Mai ales la măgar. Ia-le pur şi simplu. Obligă femeia să facă sex cu măgarul şi aproapele să se uite. Ejaculează pe aproape sau pe femeie. În niciun caz, nu ejacula pe măgar, pentru că s-ar putea să-ţi întoarcă favoarea.

3. Nu păstra victimele doar pentru tine. Fă-le poştă cu aproapele tău, împarte-le şi duşmanilor, mănâncă-le în grup, fă labă cu Mâna Moartă greşiţilor tăi precum şi ei fac muie cu Gura Moartă ţie.

4. Nu discrimina! Omoară şi ţigani, şi unguri, şi leproşi, şi poponari, şi femei, şi bărbaţi, şi pedelişti! Toţi suntem egali în faţa toporului, a drujbei şi a lui Dumnezeu!

5. Nu lăsa victimele să fie duse în ispita altor psihopaţi! S-ar putea să rămâi fără bucăţi puturoase de hoit şi fără puroi la borcan, caz în care nu vei putea să mai fii milostiv şi să dai celor mai puţin avuţi ca tine din puţinul tău cu greu câştigat.

6. Să fii fericit dacă ţi-e foame, căci din două fetiţe inocente te vei sătura şi tu, şi aproapele tău. Şi dacă vrei şi un desert, te vei sătura şi mai bine din aproapele tău.

7. Nu curvi. Preacurveşte, că cimitirele şi-aşa sunt prea pline!

Mi-ar mai putea veni idei de lucruri pe care le poţi face ca să participi la Sfânta Facere de Poştă şi Creieri pe Norişori de Apoi, dar şapte sunt destule, iar şapte e un număr bisericesc. Următorul număr e abia 40 şi mi-e lene să scriu atât.  Ferice de cei psihopaţi, căci al lor va fi festinul canibalic!

Garmarna - Liten Kersti

6 comentarii:

 1. Buna ziua,

  V-ar interesa un link exchange cu
  http://cool-finder.blogspot.com ?

  Imi puteti raspunde lasand un comentariu pe blog.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt de acord cu 4, intr-adevar este mare pacat sa discriminezi cand vine vorba de ucidere. De ce sa le oferi ocazia doar unora de a ajunge la domnul? Cu totii trebuie sa ajungem la sanul lui Cristos.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Andreea: Mda, dacă citeşte Biserica ce ai spus o să apară racle cu Sutienul Domnului şi Laptele Domnului. Sper că măcar Gizăs avea sâni mişto, dacă tot suntem oblicaţi să-i palpăm pe lumea ailaltă.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt de acord cu toate. Esti genial. :))

  RăspundețiȘtergere
 5. la asa minte , asa comentatori :)) ma includ :))

  RăspundețiȘtergere
 6. asteptam sa vii cu ceva nou :P mai putin faza cu magarul :)) magarul nu constituie doar o bucata de blana imbacsita care nu raspunde la comenzi, si nu mereu merge in 4 labe, sprea marea dezamagire, magarul mai poate sta pe 2 picioare si poate vorbi de unde si concluzia ... ca JIGNIM PATRUPEDELE!!! :))) m-ai facut sa rad cu acest post so thats fucking awesome :D

  RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...