sâmbătă, 18 iunie 2011

Mă îndrept cu paşi mari spre diabet

Uneori am chef să citesc bloguri. Şi nu ştiu cum fac că numai peste bloguri de tipe dau. Probabil că, în naivitatea mea, cred că fetele au simţ artistic sau ceva. Bun, sunt câteva... Le număr pe degetele de la o mână pe tipele ale căror bloage chiar îmi plac. De ce pula mea căutaţi compasiune pe net? Cui credeţi că-i pasă că acum o mie de ani şi-a bătut unul penisul de voi în stil legendar? Cui credeţi că-i pasă că vă e dor de futaiurile epice de la mare? De ce invariabil la mare? Hai la munte, frate, aerul de munte te face futăcios. E o chestie verificată ştiinţific. Nu am nimic cu faptul că vă e dor de cea mai ciupercoasă şi mai noduroasă pulă de puşcăriaş pe care-aţi înghiţit-o vreodată. Dar nu mă interesează, nu vreau să citesc asta. 

Şi e atât de enervant... Dai de un blog. De tipă. Citeşti vreo cinci articole. Îţi place. Ău mai gad, o tipă scrie bine! Începi să-l urmăreşti. După trei zile... "Mi-e dor de cum ejaculai tu într-un cauciuc trandafiriu şi-mi dădeai cu el pe la nas, ca să văd eu că nu s-a găurit... Şi odată era găurit şi a sărit sucul din el ca şampania din sticlă... Şi tu m-ai învăţat că e mişto să-ţi dea cineva drumul pe moaca mea"... Frate, nu mă interesează! Plus că toate aveţi aceleaşi poveşti, de parcă un Fernando sau Antonio ar fi trecut prin paturile voastre, ale tuturor, v-ar fi futut şi-ar fi plecat, minţindu-vă că e 5 când, de fapt, era cinci fără zece. Şi, după ani de când şi-a băgat ăla pula-n voi şi v-a dus la mare, v-a futut şi a trecut la alta, că voi eraţi prea jegoase, prea neepilate pe picioare, prea plictisitoare, prea la fel cu toate celelalte sau erau ei prea mârlani, încă mai bociţi după acea mătărângă, de parcă n-ar fi altele mai mari sau mai gustoase pe pământul ăsta.

Următorul nivel de căcare a Troiei pe blog ar fi ca un bărbat să scrie căcaturi de-astea. Când îl văd, nu-l castrez, că deja a păţit-o. Dar îi îndes un par în cur, îl fac să creadă că e pulă şi-l fac să plângă după ea. Numai pula e demnă de a primi ofrande în lacrimi de crocodil. Ştii? Eu sunt sigur că tipele astea care o ard sentimental sua pseudosentimental, în stil istoric, cu privire la căcaturi de acum jdemii de ani, sunt, de fapt, curve. Sar din pom în pom, din buştean în buştean, din prăjină în prăjină, din creangă-n creangă, lustruiesc bastoane în cantităţi industriale etc, dar vor să păstreze aparenţele. Eu n-aş fute o cretină care îmi înghite mie mădularul, dar se gândeşte că-l înghite pe al altuia.

Hai să concluzionez: Plângi, fatăăă, dar închide-te în baie, că nu interesează pe toată lumea de ce plângi tu. De fapt, nu prea interesează pe nimeni, nici măcar pe prietenele tale grase. Ălora le pare bine că mai stai şi cu ele şi că nu sunt singurele care nu mai ştiu de unde se apucă o pulă.

The Blarney Lads - Bold O'Donaghue

7 comentarii:

  1. misogin ca de obicei:)):*
    acum ce sa zic..ai si tu dreptate,daca vrei sa plangi nu trebuie sa te vada tot poporu'..
    cauta si tu bloguri de tipi si gata:))
    te iubesc>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa ma fata sa planga :)))). Si apropo am vazut eu bloguri cu baieti care bocesc. Atat de jalnic mi s-a parut. Chiar fals as zice. Weird! Cred ca si barbatii plang. E ok, dar sa planga cu demnitate nu ca o bocitoare tocmita sa deplanga in suspine sfasietoare p.la moarta sau inima facuta bucati. Mai bine ar scrie poezii, ar fi mai decent si totodata mai interesant.

    RăspundețiȘtergere
  3. hell,yeah! :)) come to the darkside.we have beer :>

    RăspundețiȘtergere
  4. cat despre postarea ta...esti nebun! da' asta nu-i o noutate :)) mi-o fost dor sa citesc misoginariile si injuraturile tale extra'cosmice :)) om bolund! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Si coincidenta... taman ai dat si peste blogul meu. Oare asta a fost motivul articolului tau?
    Nu conteaza, mi-a placut! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lillee: Mersi. Nope, alt blog m-a stârnit. La tine nu îmi aduc aminte să fi găsit ceva gen boceală:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eh, nici nu cred ca vei gasi, dar deh, a meritat sa ma asigur. :)

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...