joi, 16 iunie 2011

CopROmania

Acesta va fi un text scurt. Văd că astea sunt mai citite. Dar nu la fel de citite ca cele despre căcat. Statisticile şi o discuţie foarte serioasă cu Diana m-au făcut să descopăr adevărul absolut. Nici eu, nici Dumnezeu nu suntem dumnezei, ci căcatul. Românul iubeşte să se cace. Se şterge la cur şi se uită pe hârtie, ca şi când ar citi cea mai tare carte. Se uită cu regret la vârtej când trage apa. Se excită când îi trec degetele prin cur-papier. Şi nu pentru că-şi atinge sfincterul, ci pentru că degetele lui se încununează cu opera maro. Dă bani să-şi publice părerea când Biserica OTV îl întreabă dacă Cioacă s-a căcat între Rucăr şi Bran. Caută, disperat, pe Google "jocuri cu căcat", al căror singur teoretician sunt eu, tot un român. Se uită cu delicii la "two girls, one cup". Căcatul este viaţa noastră. De ce ne mai întristează că ne scăldăm într-o piscină cvasidiareică, ţinând gurile larg deschise? Plătim ca să ne căcăm! Şi adevărul e că-i chiar plăcut să simţi demonii ieşind din tine şi pleoşcăind în hazna. Căcarea este exorcizare. Este apoteoză. Este Înălţare. Este orgasm. Este sentiment mistic. Este calea spre mântuire.

Şi, ca să fiu aleator ca întotdeauna, mă gândeam că moşul care a prezis Apocalipsa aia de pe 21 mai a făcut atac cerebral. Păcat, el furniza apocalipse de calitate. Le-am supravieţuit tuturor. Dacă urmaşul lui va produce apocalipse nasoale, care se vor întoarce împotriva mea? Sunt adânc rănit de vestea asta. Cred că m-am constipat.

Ordo Funebris - La Danza

3 comentarii:

  1. daca ai fi fost prezent la cursul de jurnalism online, ai fi aflat ca internetul, fiind un mediu extrem de dinamic, nu suporta texte lungi cum era pe vremuri la ziar. In mediul online totul se intampla cu rapiditate, deci cititorul nu o sa stea sa citeasca texte de zecii de mii de semne. Cat mai scurt si la obiect!

    Caca-ma-as pe apocalipsa lui

    RăspundețiȘtergere
  2. E nevoie de un curs universitar ca să-ţi dai seama că târtanului îi e silă să citească mult? Bag pula, dacă scriu o carte, mor de foame:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu...esti cumva constipat? Ca prea esti incantat de productia din hazna!
    Si, a propos de textele lungi! Cum ziceai...romanu' citeste greu si o firma din 3 cuvinte si tu vrei sa-ti citeasca tie jdemii de randuri? Se pierde dreaq in ele!

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...