vineri, 26 noiembrie 2010

Siviul lui Dumnezeu

Prenume: Zeu. Dumnezeu.
Nume: Norris. Așa-l chema pe Tata.
Porecle: Doamne, Allah, Yahve, Cel de sus etc.
Data nașterii: 0.0.0
Locul nașterii: Brăila
Domiciliu actual: Chiar în spatele tău, la distanță de 25 de centimetri de carne.
Slogan: Mulți au belit pula de mâna Mea
Telefon: 0239 666 999
E-mail: pr0n_god@heaven.hell
Ultima formă de învățământ absolvită: Care a vrut Măciuca Mea, că Eu le-am făcut pe toate.

Activitate recentă

Șase zile, am fost fumat și am creat o chestie despre care fraierii spun că e după chipul și asemănarea Mea. Eu îmi bag pula în ce spun fraierii, nu recunosc nimic. Eram sub influența ierbii. Nu știu cine a creat iarba. După ce am terminat de jucat Caesar III sau ce făceam eu când am căcat lumea, m-am băgat la somn o zi întreagă. Când m-am trezit, mi-am dat seama că sunt virgin, așa că am început a fute tot ce prindeam. Toți oamenii din prima parte a muncii mele ard în ceaunele Iadului. Dintr-unul dintre cele mai nasoale futaiuri, când s-a spart Sfântul Cauciuc, a rezultat un roacăr pletos. Mă enerva tipul, că bea și fuma mai mult ca Mine, așa că l-am trimis pe Pământ. I-am spus că acolo crește iarba pe toate drumurile, ca să nu bănuiască nimic. Am trimis romanii să-l omoare. Băieți buni, romanii ăștia. L-au bătut în cuie de cruce. Cuiele erau așa groase, că au lăsat în urmă găuri suficient de mari pentru a putea primi penisuri. De aici, expresia „Futu-ți crucioiul mă-tii”. Numai că mârlanul mi-a futut planurile perverse legate de umanitate, spunând, din capul lui ăla sec, că o arde emo pentru păcatele oamenilor. Mi-a forțat mâna, spunând că eu l-am trimis să moară pentru oameni. Eu doar l-am trimis să crape. Acum, trebuie să primesc toți fraierii în rai. Bine că-l am pe Petrică ăla, Chelea Pulii.

Lucrări Publicate: Biblia, Coranul, Torra, Kaballa, Kama Sutra, Mein Kampf (I like fucking with dictators), Cartea de Telefoane a Municipiului București (Sunt prea analfabeți oltenii ăia cu pretenții de munteni), sute de articole în Cancan, tatuajul de pe pula lui Terente și am scris PULA pe toate zidurile.

Ultimul post ocupat: Dictator nenorocit
Postul pe care doresc să-l ocup: Al Paștelui Mă-tii. Director pentru orice!

Ce mă recomandă pentru acest post?
Îți bați pula de mine? Eu l-am inventat, pentru numele Meu!

Garmarna - Vänner och Fränder

P.S.: În atenția muiștilor indieni de la Microsoft: De ce pula lui Ștefan cel Mare ați modificat ordinea caracterelor pe tastatură, pentru limba română, la Windows Vizda? Chiar nu era destul de futut sistemul ăla de operare? Și unde pula mea e apostroful? Eu urăsc articolul hotărât. Mi-e frică de el, cred că o să vină să mă omoare în somn.

5 comentarii:

  1. Tare-n cuae!
    Nu de mult am facut si io unu' de asta.

    http://blogulubloo.blogspot.com/2010/10/cv-anti-european.html

    Ia. Sper sa razi macar cat am ras io la al tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. la seven sunt puse cum trebuie...Spre deosebire de XP...y e la locul lui, z e la locul lui..nu sunt inversate...

    si daca as fi credincios, ti-asm spune..ca dumnezeu nu a fumat iarba..iarba l-a fumat pe el..de-i asa buna

    RăspundețiȘtergere
  3. Se observa faptul ca esti ateu. Ateismul este concepţia care se bazează pe negarea existenţei oricărei divinităţi.. corect? In cazul asta de ce te "strufoci" sa scrii un articol despre ce nu crezi ca exista?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ateismul imi da libertatea de a-mi bate pula de Biserica, religie, Dumnezeu, Satana si oricine mai credeti voi ca e acolo sus asa cum vreau eu. Dumnezeu e o notiune abstracta chiar si pentru credinciosi. Asta il face subiect tabu?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Leuke

    Ateismul este concepţia care se bazează pe negarea existenţei oricărei divinităţi.. corect?

    Fals! Ateismul reprezinta lipsa credintei in dumnezei si draci. Negarea existentei oricarei divinitati se numeste ateism gnostic (cea mai "dura forma de ateism"). Majoritatea ateilor sunt atei agnostici - nu cred ca exista dar nici nu afirma ca se poate demonstra ca nu exista nici un fel de dumnezeu, cu acelasi grad de certitudine cu care se poate demonstra ca un triunghi echilateral are unghiurile de 60 de grade.

    In cazul asta de ce te "strufoci" sa scrii un articol despre ce nu crezi ca exista?

    Poate ca vrea sa se distreze omul si il amuza subiectul, mai stii? Daca se "strufoca" sa scrie despre Harry Potter aveai o problema cu asta? Dar daca se "strufoca" sa scrie despre Mos Craciun sau Alba ca Zapada?

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...