marți, 26 ianuarie 2010

Heil Papa!

Nazistul din capu' la Biserica Catolică e mai cretin decât credeam. După ce, acum un an, a spus că mass-media sunt naşpa cu crăci şi că intră cu drujba în himenul intelectual colectiv, făcându-ne intoleranţi şi nepupincurişti, acum, Nasoldict zis Adiţă (Hitler, nu Năstase), a făcut un apel către popii catolici. Pe lângă obişnuitele zvastici de turtă dulce, feldmareşalul cu băţ strâmb a împărţit şi mesaje de îmbărbătare, întru veşnica punere pe net a Bibliei. Mai exact, sugătorii de bani supranumiţi preoţi au fost invitaţi să îşi folosească blogurile pentru propaganda Vaticanului.
Alo, mein Fuhrer! Parcă tu erai ăla care halea căcat arian, cum că netul este Satana! Tradiţionalismul întruchipat în monarh absolutist cu caşcheta ascunsă sub tiară s-a sucit, pe fugă, de unde bag seama că a-nceput să-i placă s-o ardă satanic pe unde apucă. Pentru că Biserica Cacofonică a acceptat, în cele din urmă, că Pământul e rotund, s-a ridicat problema faptului că Ubersoldatul Domnului nu prea poate să se sexeze cu Baphometh pe la colţuri, drept pentru care depozitarul celei mai mari colecţii de săpunuri făcute din evrei îşi face publice înclinaţiile de tot felul. De acum înainte, o să se umple blogocubul (de-al dracu' nu e sferă, cum vrea Putzenmund ăsta) cu trolli. Trolli care vor începe să încarce mii de servere cu mesaje de genul "Dumnezeu este printre noi, are grijă să avem cu ce ne şterge la cur în cel mai duhovnicesc stil cu putinţă, aşa că pocăiţi-vă, OMG LOL". Şi totul, pe platforma Satana 2.0, adică pe net. E ca şi când ai scrie "Muie Steaua" pe palatul lui Becali. Sau ca şi când ai desena zvastici pe sinagogă, lucru pe care papa ştie foarte bine să-l facă, după atâţia ani de Hitlerjugend. Încă puţin şi catolicii, din lipsă de adepţi, vor ajunge ca sectele alea care se sinucid în masă de trei ori pe zi şi vor trimite copilaşi blonzi din uşă-n uşă: "Heil Benedict! Vrei să te faci catolic? Na o Biblie, te aştept la Gesta... biserica din colţ pentru botez. Ce? Eşti evreu? Hai să împărţim o grenadă: iau eu cuiul, iei tu restul. Auf wiedersehen!".
La cum gândeşte şi acţionează cel mai iubit neonazist al lumii, Biserica făcută poştă de Sfântul Petru, Inchiziţie şi, acum, de hitlerişti, îşi cam pierde credibilitatea. Nu mai vine, frate, lumea, să asculte popa cum mănâncă căcat latinizat! Nu se mai închină babele la statui şi nu mai defilează Wermachtu' pe străzile Vienei şi ale Cracoviei! Acum, Hitler rilăudid recrutează untersoldaţi de pe net, că, din altă parte, s-a cam gâtuit conducta cu proşti. Ca să nu mai vorbim că Ahmadine... pula mea, ăla cu nume lung... adună adepţii şi din copaci, de unde i-a lăsat Bush la ultima vizită. Păi se poate? Cruciaţi suntem sau baloţi de paie? Nici măcar jidanminatoru' nu mai ţine minte ce muie au primit armatele cruciate de-a lungul istoriei. Unele dintre ele, chiar din partea Bisericii însăşi, că, altfel, nu mai avea Benedict Lugăr dă haur la brâu.
Bottom line: propaganda popilor începe să devină la fel de inconsecventă şi cretină ca Biblia pe care se chinuie să ne-o bage pe gât. Pentru ei şi pentru fanii lor, un călduros Heil Hitler! Remember Nurnberg? Şi, ca dedicaţie muzicală, că tot mi se făcu dor de melodia asta...

Gorgoroth - Incipit Satan

Un comentariu:

  1. lol:)) ce face netu asta din oameni..:D
    dar noi din propria experienta jtim k netu e un lucru frumos ji bun;;)
    ti iubesc>:D<

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...