joi, 27 august 2009

Land of căcat

A cântat Madonna şi a primit muie cu căcat de la public atunci când a dat-o pe ţigănească. Muie şi din partea mea. Ţiganilor, că din cauza lor credea biata femeie că a venit în Ţara Ciocolatei. În rest, mi se rupe. Mă lasă rece.

Şefa de la Asociaţia Surdo-Muţilor din Brăila a primit o sticlă de şampanie în cap. A fost găsită cu creierii împrăştiaţi în toată camera, iar Organul are senzaţia că un căcat de sticlă a reuşit să-i facă sfecla salată de cerier pane. Pe ce lume trăiesc ăştia?

Criza economică mondială ne afectează. Cică. Şi pe mine, că n-am bani să mă cac în centru acolo unde e gratis. Singurii care se bucură de criză sunt antreprenorii de pompe funebre. Pompează hoituri în pământ la 50 de herţi. Aşa de multe mortăciuni pompează, încât o firmă s-a apucat să facă reduceri pentru pensionari la coşciuge şi crucioace de lemn. Transportul e din partea casei. Oare cum se simte un om care vine să-şi cumpere sicriu, iar vânzătorul îi face oferte promoţionale ca la biscuiţi? Ăştia îşi bat joc de muribunzi. E OK să faci reducere, dar să-i faci şi reclamă? La un sicriu cumpărat, primeşti unul gratis şi un lighean de colivă. Căcat!

Vreau permis de conducere, că de-o Dacie 1300 din herghelia lui Menumorut oi aduna vreo trei parale. Şcoala de şoferi costă mai mult decât o Dacie nouă, iar şpaga poliţaiului nu se mai rezumă la bani. Trebuie să ai şi decolteu condimentat cu ţâţe. O operaţie de schimbare de sex: nepreţuită. Besides, I love my cock. Caut bicicletă cu ataş.

Ludovic Orban, mare om politic, vicepreşedinte de peneleu, a ajuns Ludovic Organ. Udrea ştie. Da, paraşuta blondă care-i lustruieşte catargul Preşedintelui. Se pare că Udrea e marinar pe o corabie cu multe, multe, multe catarge, iar cel mai înalt şi mai gros e Ludovic, zis şi Organ. Şi eu o numesc târfă pe Udrea, dar de la a fi de părere că ministrul Turismului e petardă şi până la a scrie, într-o scrisoare oficială, "Dragă petardo, cât ceri, fă?" e drum lung. Nici Organ şi nici Udrea nu ştiu ce e ăla drum lung. Pe ei îi interesează grosimea.

Concluzie: Îmi bag organu' în ţara asta şi cer colivă, că mi-e foame. Pa pa.

Aesma Daeva - Lysander

3 comentarii:

  1. lol=)))prea adevarat:X te iubesc mha:*:*:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. A cantat Madonna. A venit cu mobila de acasa pentru 3 zile. A venit si cu iubitelul ei cel de 23 de ani. Am fost si eu la concert. Ce pot sa zic .. nimeni nu dansa. Aplaudau putin si dupa taceau din gura ca incepea alta melodie. Cred ca e mai mare galagia la noi la Braila cand canta cineva decat la Madonna:))). Pe bune iti spun;).
    Si eu vreau permis de conducere. Mai am 3 ani de asteptat. POt sa incep de pe acum dar nu am chef ca am si alte lucruri de afcut. Si-asa .. pana or sa ma treaca aia .. o sa dureze. O sa-i omor daca incearca sa comenteze cum ca n-am facut ce trebuia. Imediat sar la gatul lor si sa vezi ca o sa ai ce sa scrii la ziar;):*.
    Concluzia: Si eu imi bag ce nu am in tara asta si abia aspetp sa ajung la facultate si sa pot sa o fac in alta parte ca numai peste dobitoci dau ni tara asta. grrrrrr.
    Mi-e dor de tine, buaaa>:D<>:D<>:D<:*:*:*:*:*:*.

    RăspundețiȘtergere
  3. decolteu condimentat cu ţâţe :)) doamne,oare de unde le scotzi??esti tare :))

    RăspundețiȘtergere

Dacă raţiunea ta doarme mai adânc şi mai agitat, eliberează-i copilaşii...