vineri, 19 iulie 2013

Dacă ai o cauză bună nu înseamnă că eşti şi tu bun! Despre cretinii care dezbat spionarea cetăţenilor de către stat

Cineva, acolo sus, vrea, care va să zică, să dea pe faţă faptul că ni se ascultă şi băşinile amplificate de forma budei. Ce noutate! Una dintre probleme este faptul că Pământul suportă, pe suprafaţa lui, persoane care sunt de acord cu chestia asta. Am auzit de multe ori argumentul ăsta, cum că dacă n-ai nimic de ascuns, nu te superi că te ascultă curvele cele mai de preţ ale statului. L-am auzit şi combătut, cu contraargumente mai mult sau mai puţin inteligente. Nu vreau să contribui la dezbatere decât cu o întrebare: dacă eşti de acord să ţi se cunoască, de către o terţă persoană, toate convorbirile private, de ce nu umbli pe stradă în pula goală? Ai ceva de ascuns? Pula ta are două capete şi ţi-e ruşine cu ea? Parcă spuneai că n-ai o problemă cu faptul că cineva ascultă cum faci tu sex libidinos la telefon cu târfa ta. Lasă-ţi penisul să atârne, zic! 

De aceeaşi parte a baricadei, există, paradoxal, cretinii militarişti care, observ, sunt mulţi de tot. Ei vor un regim răcănesc, în care Armata să taie şi să spânzure şi consideră că drepturile şi libertăţile individuale ale cetăţeanului trebuie să fie cât mai limitate, de dragul statului şi a puterii lui. Cu alte cuvinte, pentru ca statul să aibă pula mare în relaţiile internaţionale, trebuie ca cetăţenii să fie cât mai robotizaţi, mai încolonaţi şi mai striviţi de greutatea patului puştii. În mod normal, ar trebui să fie fericiţi omuleţii ăştia că li se ascultă telefoanele. Dar, nu! Ei nu vor aşa ceva, pentru că nu sunt ei cei care ascultă, evident! E foarte mişto să vrei un regim cu bocanci, atâta timp cât în bocanci îţi bagi tu cracii. Armata e frumoasă când dai ordine, nu când le primeşti. Cum să ai încredere în răcanii ăştia, dacă sunt atât de inconsecvenţi şi idioţi chiar şi când n-au puterea?

Ultimii oameni, din toate punctele de vedere, sunt fanaticii religioşi. Ei consideră, la fel ca militariştii, unii dintre ei fiind chiar un fel de wannabe cruciaţi, că libertăţile astea pentru toată lumea nu sunt chiar naturale şi sunt marca neomarxismului. Masonii şi Monsanto vor să ne urmărească şi să ne facă sclavi, să îl scoată pe Dumnezeu din noi. Bine, domnule credincios, pot să fiu de acord cu tine şi mă bucur că eşti împotriva statului orwellian. Dar te rog să nu mă faci de căcat prin asociere venind cu asemenea argumente! Nu ai tu, creştinule care pui bombe în universităţi, un Dumnezeu care te urmăreşte? Nu ai tu un popă la care te spovedeşti, spunându-i cum i-ai provocat mă-tii şi surorii tale orgasm multiplu, contrar voinţei divine care spune că femeia nu trebuie să simtă plăcere? Tu însuţi te laşi urmărit de autorităţi pe care le recunoşti ca superioare ţie. Dacă SRI ar fi compus din popi, ai mai fi împotriva ascultării telefoanelor? Tu te-ai născut să fii oaie, că aşa spune şi Hristos, că eşti o oaie. De ce contează cine e ciobanul tău, atâta timp cât proprietarul e tot Ăla? Nu vezi că eşti idiot? Mori pe cruce!

În ce mă priveşte pe mine, eu îmi bag pula în stat, indiferent ce face şi cine îl manevrează. De unde şi până unde vine un nene de la SRI şi are pretenţia că ştie ce-mi trebuie mie? Sau poate de-asta vrea să mă cunoască atât de bine, ca să ştie ce vreau de la el. Domnule spion, tot ce vreau e să mori împreună cu oricine ar fi şefii tăi. Nu tu, nu armata, nu factorul politic preveniţi "terorismul". Voi îl invocaţi. Dacă nu exista armată în Orient, nu veneau orientalii să facă terorism în State. Acţiune şi reacţiune, domnilor!

Voces Thules - Krummavísur