miercuri, 26 octombrie 2011

Să ne iubim căcatul

Acesta nu este un îndemn coprofil, ci unul patriotic. Trebuie să ne iubim muma care se alăptează din tot ce putem noi face. Să iubim Europa! E un tărâm binecuvântat. E cea mai mişto invenţie de la căcatul de pe ciuci încoace. În primul rând, Europa este un material foarte bun conducător de belirea pulii în sens descendent şi annilingus în sens ascendent. Uite, de exemplu, Germania. E o ţară mare şi frumoasă, cu experienţă în industrie, tehnologie, educaţie şi gazări. O băşină fâsâită din partea neamţului gazează tot ce-i pe la sud-est, din Grecia până pe la Vaslui. Acum, friţii vor să scape de Euro şi să revină la marcă. Abia aştept să rămână MUE (Moneda Unică Europeană) fără principala vacă de muls. Poate o să ne folosim şi noi moneda, că pe nădejdea ăstora o să ajungem să futem leafa lunară pe-o muie cu dinţi galbeni prin spatele gării. În sens ascendent, situaţia e cunoscută de toată lumea. Nu stau să detaliez. 
De fapt, tot ce am scris aici există pentru că stau de vreo săptămână şi ceva cu postarea asta nefinalizată. Între timp, a făcut şi vestigiul regal 90 de ani. Păcat că nu mai domneşte.  Avea şanse mari să bată recordul de domnie deţinut de Ramses al II-lea. Clar, moartea e monarhistă. Trăiască-ne regele, ca să mai aibă preşedintele şi altă distracţie în afară de genocid şi recensăminte de trucat. Şi gata, că mi-e somn.

Hollenthon - Lex Talionis

luni, 10 octombrie 2011

Ieşirea din căcat

De când a început facultatea, am constatat o extorsiune a lipsei de net care a dus la faptul că aştept doritorii de muie să se alinieze la dreapta mea mai în ordine decât hristoşii la crucificare, că dacă nu cac eu texte la săptămână, nu se apucă nici pulea să dea vechile perle de înţelepciune mai departe întru propăşirea mea. Dragi tovarăşi, dacă nu vă place, nu mai citiţi, că-mi futeţi statisticile de pomană şi iar îmi vine a da muie. În fine, dragi tovarăşi, eu am ieşit din căcat, posed conexiune suficient de potentă încât să vă alăptez cu texte şi Spermol Plus, aşa că puteţi să mă veneraţi în continuare. Muie cu căcatul din care am ieşit tuturor celor care şi-au uitat dumnezeul.

Byzantion - Pe tine te lăudăm