miercuri, 24 august 2011

Ţiganii şi anarhia

Există o legătură deosebit de strânsă între baragladinele care, la ora 2 şi un sfert dimineaţa, ascultă manele despre evoluţia preţurilor soacrelor pe piaţa neagră şi anarhie. Are sens, nu? Nu, n-are. Nici nu poate să aibă sens ceva scris la ora asta. Pe de o parte, avem un banc de ţigani.  Dacă spun stol, strigă în cor "discriminare". Bancul de ţigani sprijină două maşini în faţa blocului. Cine nu-şi permite luxul de a-şi încălzi bucile pe capota unui Golf sau a unui Peugeot 206 aplatizează bordura trotuarului. Din maşini, face femeia-bărbat, Teleguţa Caramela Fernando del Jambon de la Udaţi Mânzu publicitate: "Soacra mică, 50 de euro!" şi-ncepe a cânta sau ceva de bucurie. Poftim? Cât costă soacra? Unii oameni se chinuie să scape de soacre şi voi vreţi să vindeţi una? Cu 50 de euro? Sau e curvă bătrână? Cât de mică e? De banii ăştia ar trebui să-mi calce şi cămaşa, nu doar să-mi sugă buturugoiul. Dar nu reclama de căcat mă interesează pe mine. Baragladinele sprijinitoare de maşini mă obligă pe mine să ascult incantaţiile ăleia sau ăluia. Sau mă obligă să nu dorm, ci să ascult black metal şi să blogăresc. Ideea e că nu pot să fac ce vrea mai sus menţionatul meu buturugoi. Spre exemplu, mă bătea gândul să arunc nişte căcat pe geam. Mie nu-mi merge canalizarea, deci când se umple găleata redescopăr omul medieval din mine şi plou. Şi când plou, apăi plou şi grindinesc de se încreţeşte litosfera. Acum nu pot, pentru că aş oripila (în cel mai bun caz) burţile cu om din parcare. 

Într-un fel sau altul, bastarzii de culoarea supei dubioase din găleata mea îmi îngrădesc libertatea impunându-mi să lucruri. (Lucruri e predicat. Aveţi ceva cu asta?). Eu, ca un anarhist care se respectă, nu sunt foarte mulţumit de chestia asta şi fac o observaţie, zic eu, pertinentă. Mare parte dintre aceşti pseudoomuleţi (ca să fiu politically correct şi să nu zic toţi, pentru că nu chiar e cazul) ar cam trebui scurtaţi de vreun kil jumate de căpăţână, vreo trei grame de coaie şi un ţol şi-un sfert de pulă flască. Ce? Doare? Bine, îi sacrificăm pe un altar închinat anarhiei. Şi nu vreau să fac asta ca să mă dau eu stăpân sau, cum zice vocea gâjâită de jos, jupân. Nu, eu doar mă apăr de intenţia ţiganilor de a se face stăpâni. După ce scap de ei, pot s-o ard anarhist cât vreau eu, pentru că nu fut pe nimeni la cap şi nu sunt futut de nimeni la cap. 

Legătura, deci, dintre ţigănoi şi anarhie este că se cam exclud reciproc. Ori păstrăm ţiganii şi sugem pulă de licurici mai ars ca becul prezidenţial, ori ne eliberăm de stăpânire cu preţul unor tone de materie maronie incertă şi amorfă pe care habar n-am unde am putea s-o depozităm. Cale de mijloc nu există. Şi, să fim serioşi, nu cred că ar fi vreo pagubă mai mare de cinci metri de funie să mergem pe varianta B. Nu ne plângem toţi că lumea e suprapopulată? Nu ne plângem că ne îndepărtăm de modul de viaţă natural? Hai să ne distrugem creaţiile, începând cu ţiganii. De ce am creat ţiganii? Pentru că am făcut, citiţi istorie şi o să vedeţi. Dar să n-aud pe cineva că o arde moralist, cum că ar trebui să reparăm greşelile de acum 600 de ani. Nu, mersi.

Opera IX - Anphisbena

sâmbătă, 20 august 2011

Legile glorioasei noastre societăţi

Oamenilor le place să aibă legi, pentru că sunt nişte oi proaste. Românii, cu atât mai mult. Anarhia n-ar prinde niciodată aici, pentru că mereu vor exista ţigani şi ţărani printre noi. Nu s-a gândit nimeni să-i extermine, dar asta e altă poveste, pe care-o depăn eu cu tovarăşul Adolf când mai vrem să ieşim, de dragul vremurilor bune, la o dejidanizare profesionistă prin scările de bloc. Dar să trecem la normele care ne conduc minunata societate.

1. Eu te-am făcut, eu te fut primul.
2. Să nu-ţi faci nuntă fără babe cu bigudiuri şi capot pe ele. Nimic nu se compară cu o sursă de duhoare care se isterizează că nu mai e rată de Coarnele Căprii la 1 noaptea.
3. Închină-te în tramvai, chiar dacă dai cate-n gură la o sută de oameni. Dumnezeu e băiat finuţ şi o să-ţi plesnească fierea întocmai şi la timp, la fix 74 de ani şi 40 de zile.
4. Cumpără-ţi rubedenii nespălate la ţară, pe care să le cheme Domnica sau Sultănica, şi care să contabilizeze nunţile şi pomenile la care te-ai dus tu, ca să ştie dacă vin sau nu la nunţile şi pomenile tale.
5. Mergi la cimitir. Nu ştiu ce fac oamenii vii în cimitir, dar, dacă nu te duci când se duce toată lumea, eşti un wolves-heafud nenorocit, un paria, un ostracizat, un bulangiu ilegalist, futu-te Putin între degetele de la picioare!
6. Cumpără bibelouri multe. Trebuie să fie colorate şi să semene cu chestiile pe care le vezi când ai coşmaruri sau când fumezi iarbă nasoală. Musai, le vei ţine într-o cameră în care nu intri decât când ai musafiri, ca să-i impresionezi.
7. Să ai mileuri. Ele trebuie să fie gălbui, să pară vechi, şi croşetate de cumătra naşei finei mătuşii verişoarei unchiului care a crăpat şi căruia trebuie, apropo, să-i faci pomană, deci vezi punctul 5.
8. Când vorbeşti la telefon despre borşuri, ciorbe şi neamuri pe care-mi vine să le omor cu pietre, vorbeşte în aşa fel încât omul de la celălalt capăt al firului să te audă şi când se întrerupe telefonul. Dar vezi să ţipi tare, că poate omul e la Satu Mare şi tu la Constanţa.
9. Dacă-ţi pleacă namurile siloase în Italia, ai grijă să te lauzi cu banii pe care ţi-i trimit. Să-ţi iei un televizor cât cinematograful, pe care să-l pui fix în camera cea mai mică şi mai de chirpici din casă. Deasupra lui, pune un mileu şi, pe perete, un covor. E trendy să ai covoare pe pereţi şi pături de cânepă pe duşumea.
10. Periodic, plimbă-te prin oraş cu câte-un băţ în mână. Poate să fie orice. Sapă, coadă de mătură, pula mea, nu contează ce e. Dă din el cât de tare poţi, ca să atragi atenţia asupra statutului tău. Cine are coadă, are mătură. Cine are mătură, are casă, deci eşti faraon.
11. Dacă eşti femeie, nu uita să îţi iei nişte boarfe de cârpă cu floricele din care să se vadă că ai cinci metri de spaţiu între sâni şi picioare de pod. Grasă şi frumoasă. Ăsta e standardul.
12. Bate-ţi nevasta la intervale regulate. Altfel, va crede că n-o iubeşti. După ce-o baţi, fute oleacă la ea. Pizda vânătă se mulează pe ciomag ca tricoul roz pe fi-tu.
13. Când pleci cu maşina, obligatoriu ia o babă cu tine şi pune-ţi cruci şi icoane peste tot. Nu poţi să înjuri ca tractoristul dacă Dumnezeu nu ţi-e martor şi dacă nu se fălesc vreo două-trei băbăciuni că eşti bărbat adevărat, cu pulă şi tot ce-ţi mai trebuie.

Agathodaimon - Stindardul blasfemiei

miercuri, 10 august 2011

De unde a apărut...

...McDonald's? Totul a început în Evul Mediu. Inclusiv McDonald's. Mai exact, în timpul epidemiei de ciumă. Oamenii se întreceau în borât puroi negru-verzui. Era un puroi dens şi atât de aromat, încât simţeai parfumul dinainte de a vedea oraşul. Tot atunci, lumea nu avea bude. Fiecare se căca în oală, după care vărsa pe geam demonii maronii, fix în râurile de puroi verzui amestecat cu resturi parţial digerate de lături şi beregăţi de pisică. Un brutar scoţian, McDonald, a venit cu ideea de a exploata zemurile de pe toate străzile. Cum carne nu prea era, a pus în pâine cele mai pârguite exemplare de căcat plutitor în puroi şi a început să vândă aceste delicatese. 
Astăzi, hamburgerii ăia infecţi se fac după acelaşi procedeu, numai că puroiul verzui este chimic, pentru că americanii au eradicat ciuma şi nu mai borăşte nimeni puroi de calitate în ziua de astăzi. Dar gustul e acelaşi.

...Microsoft? La început a fost un băieţel virgin la 25 de ani, Biluţă pe numele lui. Era tocilarul clasei, mânca hamburgeri cu puroi sintetic şi juca Diablo.N-avea cont de Facebook, n-avea ID de mess şi ce alte bugăţi culturale se mai poartă astăzi pe tastaturi. Cu o mână scria programe şi cu cealaltă făcea lăbi eroice, cu ochii pironiţi la o fotografie cu regina Angliei. Fotografia era pe geam, de unde şi numele de "Windows" dat produsului lăbilor eroice mai sus menţionate. Despre programele pe care le scria Biluţă nu s-a mai auzit nimic, dar gurile rele susţin că ar fi fost furate de Linus Thorvalds şi Steve Jobs...

În încheiere, aş vrea să răspund uneia dintre întrebările istorice de acum două postări, anume cea legată de piramide şi de cum au ieşit ele aşa piramidale din munca unor oameni mucificaţi bine. Simplu, de fapt, trebuiau să fie cuburi...

Evereve - Stormbirds

marți, 9 august 2011

Biblia. Geneza.

La început, a fost cannabisul. Şi Dumnezeu a spus: "Să fie brichetă!". Şi a fost brichetă. Dar Dumnezeu n-avea în ce împacheta, aşa că a urlat de s-au cutremurat toate colţurile nimicului: "Să fie foiţă, în pula Mea, că n-am în ce rula!". Şi din nimic a căzut vreun metru de "caiet", în care Dumnezeu şi-a rulat jumătate de kilogram de inspiraţie divină. Şi a spus Dumnezeu: "Hă hă hă hăăăăă... Să fie cer şi pământ, că mă ameţeşte grav tot nimicul ăsta, n-am de ce râde!". Şi s-a făcut o paleaşcă mare şi albastră, sub care s-a făcut o biluţă mică şi verde. Ăla era pământul. Iar lui Dumnezeu i s-a sculat Mătărânga, aşa că a spus, cu o mână în aerul care încă nu exista şi una pe Sfinţii Boxeri cu Inimioare Roz: "Să fie... de-ăia... Zi, bă, cum Pula Mea le zice? Îngeri, coaie! Să fie îngeri!". Şi s-a făcut oaste îngerească nemaivăzută, iar Domnul a futut la ei cinci zile şi cinci nopţi. 
Dar nu a mai scris nimeni despre asta. Sanchi, la Biblie scrie că în zilele alea ar fi făcut el animale, plante, beculeţe, ciripele, căcăţele, pula mea. De fapt, le-a făcut pe toate sâmbătă, că ştia că duminica trebuie să se ducă la biserică. Îl futea de trei luni soacră-sa aia curvă bătrână la cap să meargă la biserică, dar pe el îl cam durea la bască. Numai la iarbă îi stătea gândul. Dar soacra a zis: "Să-mi bag pula-n tine de satanist!". Şi-a fost Satană şi pulă-n curul dumnezeiesc, ceea ce explică de ce-i un zeu aşa de futut în cur. Dar Dumnezeu s-a băşicat amarnic pe aşa blasfemie şi a spus: "Să sugă soacra pula satanică după ce-mi iese mie din cur şi după aia să nu mai fie soacră!". Şi aşa a fost, că până să se prindă Satana, soţia cu pulă a lui Dumnezeu, că asupra Mamei Dracului s-a pus aşa blestem amar, s-a dus pe pulă baba. Şi la propriu, şi la figurat. 
Aşa că Dumnezeu, sătul de gura soţiei lui, Satana, a spus că are nevoie de un tovarăş cu care să bea şi el o bere. Şi s-a făcut nevoie de un tovarăş cu care să bea şi el o bere. Drept urmare, a luat Doamne un pumn de căcat, a sculptat şi a sculptat, zi de vară până-n seară până s-a făcut un burtos. A suflat în el şi a înviat burtosul. Şi cum stăteau ei la o bere, burtosul nu prea înţelegea care-i treaba cu nevasta cu pulă, cu Satana... aşa că Dumnezeu a spus: "Futu-ţi dumnezeu' tău!". Şi burtosul l-a futut pe Dumnezeu. Apoi, cu curul plin de aracet, a băgat mâna-n burtos, i-a smuls o coastă, a uns-o cu mai sus menţionatul aracet şia transformat-o întâi în pastramă, apoi în târfă. Şi-aşa a apărut femeia, care de-atunci numai după spermol şi şărpălăi umblă. Şi-a mai boscorodit Dumnezeu două vorbe, trei aberaţii să apară animale, plante şi mall-uri... şi s-a făcut duminică, aşa că a zis domnul "Să mai fie un joint" şi s-a odihnit.

Agathodaimon - Glasul Artei Viitoare

duminică, 7 august 2011

Mari enigme ale istoriei

Eu ştiu că voi nu suportaţi istoria. De-aia vă şi terorizez cu ea. Face parte din planul meu măreţ de a cuceri lumea, ca Pinky şi Brain. Numai că eu n-am Pinky. Sau creier. Încă mai am de săpat introspect în mine însumi coborând în jos la vale ca să descopăr această descoperire. Ideea e alta, că istoria e plină de găuri. Seamănă cu un schweizer. Vă dezvălui şi vouă câteva, ca să mă votaţi preşedinte mondial sau Antichrist, dacă cele două funcţii nu sunt una şi aceeaşi...

1. Când oamenii peşterilor îşi găureau craniile în scopuri medicale, cum mergeau prin pădure fără să le intre frunze în creier?

2. Dacă muncitorii care-au construit piramidele erau plătiţi cu bere, cum au reuşit, în stadiul lor de mucificaţie, să facă nişte piramide atât de piramidale?

3. Ce a văzut Cleopatra aşa sexy la un moşulică de 1,66 metri, epileptic şi bâlbâit? Oare avea Caesar murături şi salată?

4. De ce unele mănăstiri medievale se apărau de eventualii atacatori aruncând căcat proaspăt în capul lor? Nu mai poţi asedia o fortăreaţă plină de călugări căcăcioşi şi aur dacă eşti plin de căcat pe coif?

5. De ce Inchiziţia nu ierta greşiţilor ei, la fel cum greşiţii ei o iertau pe ea că n-aveau coaie suficient de păroase ca să o înfrunte?

6. Dacă parfumul a fost inventat ca să nu mai pută francezii a om împuţit şi nespălat, de ce nu s-a abandonat când au descoperit francezii baia? Oare au un secret?

7. Dacă cei mai mari oameni de stat ai istoriei au fost nişte drogaţi, de ce sunt drogurile ilegale? 

Nu ştiu alţii cum sunt, dar parcă mie mi s-a acrit de scris. Oricum românul se satură repede de citit, mai ales când vede că sunt mai mult de zece rânduri. M-aş apuca de construit piramide. Oare un român beat e la fel de bun şi de precis ca un egiptean beat? 

Rammstein - Reise, reise

vineri, 5 august 2011

Şoping, fatăăă!

Rar mi se întâmplă, dar iată-mă! Preiau o leapşă de la iubita din dotare. Aici este vorba despre şoping sau, cum s-ar spune într-o limbă, bag seama, uitată de lume, cumpărături. Şi mi se bălăngăne de boarfe şi bulendre, eu sunt deschis la creieri şi consider că din comerţ se pot cumpăra mult mai multe lucruri. Cred că până şi mâncare... Să-ncepem, deci. Sunt nişte întrebări cărora trebuie să le dau răspuns.

1. Cu cine îţi place să mergi la cumpărături?
    Cu pula, cu portofelul şi, uneori, cu mai sus menţionata iubită care-şi pierde răbdarea, că sunt un pretenţios infect.

2. Te laşi influenţat atunci când cumperi ceva?
    Nu. Dimpotrivă, fac în ciudă celui cu care sunt.

3. Cât rezişti la cumpărături?
    Până se închide magazinul. Eu cumpăr doar de la non-stop.

4. Pentru tine cumpărăturile sunt un mod de a te relaxa sau un rău necesar?
    Nu. Eu sunt un rău necesar pentru vânzători.

5. De obicei te abaţi de la lista de cumpărături?
    Nu. Lista se abate de la mine. De obicei, uit câte ceva. În principiu, ceea ce le trebuie altora, că mi se rupe de ei.

6. Îţi place să cumperi şi pentru cei dragi sau e un calvar acest lucru?
    E oribil. Şitiu sigur că, orice le-aş lua, nu li s-ar potrivi, dar mi-ar spune că e frumos şi deosebit şi mai bine-mi bag pula. Singurul lucru pe care-l cumpăr pentru cei dragi sunt prezervativele. Doar nu eu rîmân borţos...

7. Crezi că, uneori, exagerezi când vine vorba de cumpărături?
    Da. E o obsesie pentru mine să le evit. Nu îmi place să dau bani. Sunt un zgârciob.

8. Eşti vânător de reduceri sau promoţii?
    Normal. De ce să dau 60 de lei pe un gram când pot să dau 50?

9. Ce trebuie să aibă un magazin ca să te atragă?
    O vânzătoare bună care suge pula şi iarbă multă şi ieftină. A, da. Şi sclavi.

10. Ce magazine ţi se par respingătoare?
      Alea de boarfe nasoale pentru târfe de 3 lei muia, pe care dai bursa pe un an şi porcăriile de magazine în care la raionul cu mâncare găseşti şi piese auto, chiloţi de damă şi căcat de urs.

11. La ce articol ajungi mereu când faci cumpărături?
      La portofel, normal. A, căcat de cumpărat. Păi, târfe brunete şi ţigări.

12. Ce nu-ţi place să cumperi, deşi ştii că acele lucruri sunt indispensabile?
      Hârtie igienică. Nu-mi place să defilez cu ea prin oraş, cu ce mă şterg la cur e treaba mea şi numai a mea.

13. Te deranjează că alţii au cumpărat acelaşi lucru ca şi tine?
      Da. Cum îndrăzniţi să mâncaţi pâine? Primul care mai cumpără pâine a belit mătărânga, îl aştept cu un buştean la ieşirea din brutărie.

14. Ți se întâmplă des să îți cumperi un lucru iar când ajungi acasă să nu îți mai placă la fel de mult?
      Da. Mâncarea. Dar nu-mi place pentru că se termină repede.
15. La cumpărături ţi se întâmplă adesea să...
      Cumpăr lucruri, cretinilor! Cine pula mea vine cu întrebările astea de OTV?

16. Ce faci dacă vrei să cumperi ceva, ajungi la casă pentru a-l plăti dar abia acolo observi că este mult prea scump și totuși ai banii pentru a-l cumpăra: renunți la el sau îl cumperi?
      O omor pe târfa de la casă şi fug cu ceva-ul. Eu fac colecţie de ceva-uri. Am unul mare şi verde...
17. Dacă observi că ceea ce vrei să cumperi este ultimul articol dar are un mic defect, întrebi dacă ți se face o reducere sau îl lași?
      Depinde. În general, nu îmi place ca alţii să-mi strice lucrurile, aşa că-l caut pe ăla care i-a produs defectul şi-l omor în chinuri groaznice.
18. După cumpărături, ajungi acasă și observi că ceea ce ți-ai cumpărat are un defect. Ai bonul. Te intorci pentru a-l returna sau iți reproșezi și te gândești că e ultima data când ți se mai întâmplă acest lucru?
      I-l bag vânzătoarei pe gât, fac plângere la OPC şi fac reclamă de căcat magazinului, ca să primească nişte muie căcăcioasă şi falimentară.
19. Descrie în 3 cuvinte felul în care ești tu prin magazine.
      Veni, vidi, roiu'.
20. Sfatul tău pentru alții când vine vorba de cumpărături ar fi…
      Închinaţi-vă mie! Falimentaţi economia capitalistă!
Gata, mi-a luat două zile să răspund la căcatul ăsta de interviu. Mă simt ca un Băsescu. Luaţi şi voi. Cine vrea, n-are decât, dar menţionaţi-mă, că beliţi penisul altfel!

Arch Enemy - My apocalipse