joi, 27 august 2009

Land of căcat

A cântat Madonna şi a primit muie cu căcat de la public atunci când a dat-o pe ţigănească. Muie şi din partea mea. Ţiganilor, că din cauza lor credea biata femeie că a venit în Ţara Ciocolatei. În rest, mi se rupe. Mă lasă rece.

Şefa de la Asociaţia Surdo-Muţilor din Brăila a primit o sticlă de şampanie în cap. A fost găsită cu creierii împrăştiaţi în toată camera, iar Organul are senzaţia că un căcat de sticlă a reuşit să-i facă sfecla salată de cerier pane. Pe ce lume trăiesc ăştia?

Criza economică mondială ne afectează. Cică. Şi pe mine, că n-am bani să mă cac în centru acolo unde e gratis. Singurii care se bucură de criză sunt antreprenorii de pompe funebre. Pompează hoituri în pământ la 50 de herţi. Aşa de multe mortăciuni pompează, încât o firmă s-a apucat să facă reduceri pentru pensionari la coşciuge şi crucioace de lemn. Transportul e din partea casei. Oare cum se simte un om care vine să-şi cumpere sicriu, iar vânzătorul îi face oferte promoţionale ca la biscuiţi? Ăştia îşi bat joc de muribunzi. E OK să faci reducere, dar să-i faci şi reclamă? La un sicriu cumpărat, primeşti unul gratis şi un lighean de colivă. Căcat!

Vreau permis de conducere, că de-o Dacie 1300 din herghelia lui Menumorut oi aduna vreo trei parale. Şcoala de şoferi costă mai mult decât o Dacie nouă, iar şpaga poliţaiului nu se mai rezumă la bani. Trebuie să ai şi decolteu condimentat cu ţâţe. O operaţie de schimbare de sex: nepreţuită. Besides, I love my cock. Caut bicicletă cu ataş.

Ludovic Orban, mare om politic, vicepreşedinte de peneleu, a ajuns Ludovic Organ. Udrea ştie. Da, paraşuta blondă care-i lustruieşte catargul Preşedintelui. Se pare că Udrea e marinar pe o corabie cu multe, multe, multe catarge, iar cel mai înalt şi mai gros e Ludovic, zis şi Organ. Şi eu o numesc târfă pe Udrea, dar de la a fi de părere că ministrul Turismului e petardă şi până la a scrie, într-o scrisoare oficială, "Dragă petardo, cât ceri, fă?" e drum lung. Nici Organ şi nici Udrea nu ştiu ce e ăla drum lung. Pe ei îi interesează grosimea.

Concluzie: Îmi bag organu' în ţara asta şi cer colivă, că mi-e foame. Pa pa.

Aesma Daeva - Lysander